• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 166 Pabla

• Autor wątku Autor wątku Pablo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pablo

Guest
Witam.
Czas jakiś w dziale zaistniałem w dziale powitania. Teraz czas pokazać moją piękność :wink:

Z najważniejszych informacji to:
- 2.4 JTD jeszcze bez wirusa
- Przyjechała z Italii
- Prowadzi się rewelacyjnie
- W porównaniu do mojej poprzedniej Kappy Coupe 2.4 mogę śmiało napisać, że pali tyle co nic. Na początek kilka fotek, ale pewnie coś jeszcze dołożę :lol:

ar1.jpg

ar2.jpg

ar3.jpg

ar7.jpg

ar6.jpg

ar8.jpg

ar15.jpg

ar14.jpg

Piekna Bella !! Chyba jedna z najladniejszych 166 jakie widziałem. :) Gratuluje :!:
Mam nadzieje ze bedziesz na najblizszym Lodzkim zlocie.
dozo!

Kurde mam coraz wieksza ochote na kupno takiej 166, jest piekna :!:

Chcialbym zauwazyc Olowek ze co dopiero kupiles swoja 156 :mrgreen:

Ech... jeszcze kilka takich 166 w takim kolorze zobacze i pewnie w przyszlym roku skusze sie na trzecią alfe :mrgreen:
Cuś pięknego :D

Gratulować !

A tak BTW.. Nie sprowadziles jej przypadkiem z Angi Autoccasioni z Vigonovo?
Sugeruje mi to czerwony "brelok" przy kluczykach :mrgreen:

FRED

Piękna...
za rok własnie mi sie mazy taka 166 z takim silnikiem...wsumie to identyczna ,nio myslałem tylko o czarnej :mrgreen:
a czy kolego możesz coś wiecj opisac ją,,, ile Cię wyniosła ona razem ze sprowadzeniem,
własnie jakie jest spalnie? bo ciekawi mnie to bardzo :roll:

pozdrawiam :)

Ładniusia :D Szkoda, że w mojej brakło jasnego wykończenia wnętrza...

Siekier napisał:
Chcialbym zauwazyc Olowek ze co dopiero kupiles swoja 156
:P Tak w sumie to miałbym wielki dylemat, poniewaz podobaja mi sie obie. Narazie to i tak nie zmienie, inne wydatki sie szykują ;//

Amortyzatory
Powrót