Ślepy nie jestem a jak inni tego nie widzą to ich sprawa ,cytat z ogłoszenia (Samochód miał usuwane rysy z nadwozia, wymieniane zderzaki przód/tył oraz przednią szybę.)Nie wiem ale dla paru rys się zderzaków chyba nie wymienia ,podstawowy bład jaki robią przy naprawie tyłu polscy fachowcy od remontów to nie zakładają oryginalnych napisów (no chyba ,że ukradli napis 2,2 ) bo jak jest na zderzaku jts to musi być na klapie 2,2 ,żeby nie było napisu jaki mamy silnik i wersje trzeba dopłacić 1000 zlp w salonie ,ale alfista chyba to wie (tak jest na załączonych linkach 2 pierwsze w standardzie ti ,2,4 jtdm, 2 następne za dopłatą bez pojemności silnika i wersji samo 159) no ale fachowcem nie jestem . Dolna krawędź lewej lampy z klapy jest wyżej jak z nadwozia(tak na moje oko 2-3 milimetry ) ,w prawej natomiast tego nie ma,Być może feler fabrycznych to jest,takie mam spostrzeżenia na temat załączonych zdjęć ,a lakieru mierzyć nie zamierzam i szczelin bo kupić go nie chce ,nie mówie ,że używane samochody mają być idealne ,ale ja nie lubie jak kit wciskają ,że bezwypadkowe idealne itp. ,prawda jest taka ,że ściągane z zachodu auta zawsze jakieś uszkodzenia mają bo uszkodzonych z zagranicy się sprowadzać nie opłaca ale chyba wiekszość zmotoryzowanych w Polsce to wie