• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 156 SW

Roben

Nowy
Auto
AR
Przesiadłem się z AR 156 sedan 2,5 V6 na 2,4 JTD SW, oto kilka fotek

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

6.jpg

9.jpg

11.jpg

12.jpg

14.jpg

15.jpg

17.jpg

19.jpg

20.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

25.jpg

Fajnie wygląda zarówno z zewnątrz jak i w środeczku. ładnie utrzymana. Pozdrawiam

Piekna też się zastanawiam nad zmiana z sedana na SW no i w JTD

Bardzo ładna , dyskretne dodatki dodały jej smaku rewelka

pozdrawiam

ja już oceniałem na alfaclubie ale co tam:
no no
ładne progi
czerwona nitka w obszyciach
skórka
czerwone zaciski

czego chcieć więcej

Auto konkretne.
Kombi a jednak piękne. To może byc tylko Alfa! :)
Pozdro

Ślicznotka... I silniczek tez słuszny...Jak bede kiedys zmieniał na SW to napweno 2,4 JTD..łądny mają dźwięk...

Gratuluję pieknego autka !

Ładnie się prezentuje i widać, że zadbany egzemplarz z mądrym i mocarnym silnikiem! Jedynie nie bardzo rozumiem tych czerwonych zacisków, bo jakoś mi do golfa GTi bardziej pasują... Pozdrawiam i bezawaryjnej jazdy życzę.

Alfamaniak156 napisał:
Ślicznotka... I silniczek tez słuszny...Jak bede kiedys zmieniał na SW to napweno 2,4 JTD..łądny mają dźwięk...

Gratuluję pieknego autka !

piękny dżwięk silnika mała moja poprzednia alfa 2,5 V6, chociaż ten jak na silnik Diesla to też ma niezłe brzmienie

Amortyzatory
Powrót