• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 156 silniczek krokowy co gdzie jak

• Autor wątku Autor wątku alfons
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alfons

Guest
Mam pytanko,
mianowicie za co odpowiedzialny jest dkladnie silniczke krokowy i jakie sa objawy jego uszkodzenia;/

Szukam i chce kupic, ale jak na zlosc na allegro nic nie ma;/ tylko nowki w boshu;/

Poza tym pytanko nr 2;d
Szukam blasze montazowych do maskownic lusterek bocznych;/ w serwisie nie maja w polmozbytch nie maja - wiec kto ma miec??? rientujecie sie gdzie cos tkiro kupic, podobnie jak silniczek....
4444843 moje gg.
pozdro

Silnik krokowy jest odpowiedzialny za utrzymywanie stabilnych wolnych obrotów. Jak kupujesz to raczej nowy bo używany to już masz...

a czy jest mozliwosc ze na niskich obrotach zamula i sie cienko zwija?

A sprawdziles czy w tej rurze, ktora jest między przepływomierzem a przepustnicą, nie ma zadnych peknięc. Tam moze łapac lewe powietrze. Tylko sprawdz dokladnie ta rurę :!: Nawet drobne pekniecia mogą byc przyczyną mulenia, wiem cos o tym :)

A ja proponuje wykrecic cewki i swiece i sprawdzic ich stan

Amortyzatory
Powrót