AR 156 - mój nowy nabytek - obiecane zdjęcia

alces1

Aktywny
Auto
AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6
Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć, które właśnie wykonałem. Trochę to trwało, ale jakoś zawsze czasu było brak. Udało mi się jednak zebrać w sobie:) Do do obejrzenia efektów zapraszam tutaj:
http://picasaweb.google.com/alces80/Alfa156

photo

Dzięki:)
Felgi to oryginalne Alfa Romeo z jakiegoś pakietu... Nawiasem mówiąc - nabyłem ją w Ciechanowie.

W Ciechanowie ? :) pewnie na giełdzie ? bo nie przypominam sobie by ktoś jeździł taką Bellą po miasteczku. Felgi super :) Ile kosztowała taka przyjemność ?

Bardzo ładna Alfa :D gratuluje.
Brakuje mi tylko ładnego tłumiczka.

P.S. Jesteś zainteresowany jeszcze kupnem felg Tora , bo widziałem że bierzez udział w aukcji .

Gdy ją kupiłem miała tablice WCI - poprzedni właściciel mieszka w Ciechanowie, tylko po zakupie zmieniłem felgi z oryginalnych 15" na t, które widać na zdjęci. Kupiłem je po okazyjnej cenie - były swego czasu na allegro i jestem z nich baaardzo zadowolony, bo są w idealnym stanie.
Tłumik też będzie, myślę, że już niedługo:)

Felgi TOORA?
Tak biorę udział w aukcji, ale musiałyby mi "przyjść" po wyjątkowo atrakcyjnej cenie, podoba mi się ich wzór, ale z tych, które mam również się bardzo cieszę:)

Nooo - piekna Bella! A felgi faktycznie extra.
Moze jak kiedys finanse pozwola...... :oops:

Piękne buty, i nic już nie trzeba. Nieżle wyglądają te orginalne 17 plus ciemny lakier

Hehe, dzięki.
Pozdrawiam i do zobaczenia na szosie.

Amortyzatory
Powrót