żuko86
Nowy
Witam Panie i Panowie
Od kilku miesięcy jestem posiadaczem mojej 2 belli w życiu pierwszą była AR 33 1.4 boxer ,tym razem wybór padł na 156 po fl z silnikiem 2.4 20v , autko z końca listopada 2003 roku.
Alfa od 1,5 roku w Polsce jestem drugim właścicielem , co do wyposażenia to chyba wszytko co można w takowej 156 sobie wymarzyć
osobiście brakuje mi foteli z wersji Ti
Alfa po regeneracji turbiny,wymianie oleju na Motul 8100 x-clean i filtrów to wszystko u Mr.Alfa
Co do zmian które są w aucie :
- radio CD z wbudowaną nawigacją firmy VDO M6000 ( obsługuje orginalną zmieniarkę i gra lepiej niż fabryczne radyjo)
- zawieszenie obniżone o ok 30 mm
- zamontowany system głośnomówiący firmy Nokia
Co do planów :
- zamontowanie dolotu z nierdzewki
- wywalenie elektroniczne egr
Do zobaczyska na drodze
Pozdro

Od kilku miesięcy jestem posiadaczem mojej 2 belli w życiu pierwszą była AR 33 1.4 boxer ,tym razem wybór padł na 156 po fl z silnikiem 2.4 20v , autko z końca listopada 2003 roku.
Alfa od 1,5 roku w Polsce jestem drugim właścicielem , co do wyposażenia to chyba wszytko co można w takowej 156 sobie wymarzyć
Alfa po regeneracji turbiny,wymianie oleju na Motul 8100 x-clean i filtrów to wszystko u Mr.Alfa
Co do zmian które są w aucie :
- radio CD z wbudowaną nawigacją firmy VDO M6000 ( obsługuje orginalną zmieniarkę i gra lepiej niż fabryczne radyjo)
- zawieszenie obniżone o ok 30 mm
- zamontowany system głośnomówiący firmy Nokia
Co do planów :
- zamontowanie dolotu z nierdzewki
- wywalenie elektroniczne egr
Do zobaczyska na drodze
Pozdro

Ostatnia edycja: