• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 156 2.0 TS selespeed 99'- Iwo01

• Autor wątku Autor wątku iwo01
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

iwo01

Guest
Tak jak obiecywałem kilka fotek alfy, sprowadzona i zarejestrowana w Bułgarii kilka dni temu dojechała do Wrocławia:) rocznik 99' z 2 litrowym silnikiem Twin Spark jedynie zmiany, jakie zaszły to w systemie Audio
2x wzmacniacze Alpine T-505 i subwoofer Hertz(będzie zmieniony za kilka miesięcy na cos mocniejszego) i JVC KD-G541 no i 17'felgi Alfy z nowszego rocznika, tak zapewniał dealer chodź ja nigdy takich nie widziałem w nowszych alfach :wink:

piekna bestia....piekne wnetrze...a felgi tez niczego sobie...gratuluje i oby skrzynia nie sprawiala klopotow...bo roznie bywa...pozdrawiam :mrgreen:

sliczna jest :) jasna skorka do czarnego auta przepieknie pasuje :)
jak sie jezdzi z tym selespeedem? lepiej niz z reczna skrzynia biegow?

Nie miałem możliwości porównania z alfową ręczną skrzynia, ale jest frajda z tym selespeedem:)

Bardzo landa Alfka! Ładne Alu. ciekawe jak sie jeździ z taka skrzynia :)
Pozdrawiam!

Rewelacyjne zdjęcia.
Pozdrawiam.
- Rafał

Bardzo ładna Alfa :lol:
Ciekawe wnętrze i fajna skrzynia

Gratuluje zakupu

Ciekawe podejście do fotek. Jak na 1999 to Bardzo ładnie utrzymany egzemplarz.
Pierwszy raz słysze aby ktoś sprowadzał samochód z Bułgarii, napisz coś więcej jak do tego doszło że właśnie tam znalazłeś samochód.

Witam

Wygląda rewelacyjnie z tą skórą ,bardzo ładne zdjęcia no i kapcie tez fajnie pasują

Gratulacje :!:
Pozdrawiam

W takich kolorach mnie się 156 najbardziej podoba, czarna na zewnątrz i "bananowo" w środku. Gratuluje ładnego auta
pozdro

W takich kolorach mnie się 156 najbardziej podoba, czarna na zewnątrz i "bananowo" w środku. Gratuluje ładnego auta
pozdro

Mniamnusnie bananowa dziewczynka - ladna i wyglada na zdbana - pilnuj tej skrzyni - potrafi napsocic ;) wiele przyjemnosci z jazdy dla Was.

była po malej stłuczce, do wymiany reflektor(lewy) i maska i mam tam znajomego ktory sie zajmuje blacharką samochodową , a dlaczego z Bułgarii? Bo mieszkałem tam 11lat no i w sumie było mi łatwiej z papierami kupić tam samochód niż tutaj no i ubezpieczenie strasznie tanie mi wyszło tez taki plus abym kupił samochod tam. :)

Amortyzatory
Powrót