Witam .
Chciałbym oficjalnie już być i uczestniczyć na forum . Dlaczego ? Bo kupiłem cudo ! Wiadomo AR 156. Moje marzenie z dzieciństwa zostało spełnione. Może pokrótce o nim. Kiedy miałem kilka lat dostałem od taty model burago była to AR 156 czerwona w sedanie, tak mi się podobał ten model że jako mały szkrab postanowiłem ,że kiedyś będę ją miał
I tak o jest ! xD
AR 156 1.9 JTD . Autko seryjnie ma 115 psów
i najechane już 230 k kilometrów . Autko w skórce i "drewnie " kolor ? Hm nie wiem Granat bądź ciemny niebieski. Ogółem autko kupione od pedanta i trafiło do pedanta także u mnie nie będzie miała źle .
Pytania:
Gdzie i za ile można dorobić Kluczyk z immo? (bo mam 1 )
Łatwo się wymienia podświetlenie w liczniku ? ( Nie świeci mi obrotomierz na dole )
Z niecierpliwością czekam na jakąś odzież wierzchnią Klubową .
Planuje czynnie uczestnictwo w ekipie Pomorze .
Pozdrawiam
Bartek
Chciałbym oficjalnie już być i uczestniczyć na forum . Dlaczego ? Bo kupiłem cudo ! Wiadomo AR 156. Moje marzenie z dzieciństwa zostało spełnione. Może pokrótce o nim. Kiedy miałem kilka lat dostałem od taty model burago była to AR 156 czerwona w sedanie, tak mi się podobał ten model że jako mały szkrab postanowiłem ,że kiedyś będę ją miał
AR 156 1.9 JTD . Autko seryjnie ma 115 psów
Pytania:
Gdzie i za ile można dorobić Kluczyk z immo? (bo mam 1 )
Łatwo się wymienia podświetlenie w liczniku ? ( Nie świeci mi obrotomierz na dole )
Z niecierpliwością czekam na jakąś odzież wierzchnią Klubową .
Planuje czynnie uczestnictwo w ekipie Pomorze .
Pozdrawiam

Bartek