• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[156] AR 156 1.9 jtd :) by GumaQ

fazzi55

Nowy
Auto
1.9 JTD 8V 115 KM
Witam .

Chciałbym oficjalnie już być i uczestniczyć na forum . Dlaczego ? Bo kupiłem cudo ! Wiadomo AR 156. Moje marzenie z dzieciństwa zostało spełnione. Może pokrótce o nim. Kiedy miałem kilka lat dostałem od taty model burago była to AR 156 czerwona w sedanie, tak mi się podobał ten model że jako mały szkrab postanowiłem ,że kiedyś będę ją miał :) I tak o jest ! xD

AR 156 1.9 JTD . Autko seryjnie ma 115 psów :P i najechane już 230 k kilometrów . Autko w skórce i "drewnie " kolor ? Hm nie wiem Granat bądź ciemny niebieski. Ogółem autko kupione od pedanta i trafiło do pedanta także u mnie nie będzie miała źle .

Pytania:

Gdzie i za ile można dorobić Kluczyk z immo? (bo mam 1 )
Łatwo się wymienia podświetlenie w liczniku ? ( Nie świeci mi obrotomierz na dole )

Z niecierpliwością czekam na jakąś odzież wierzchnią Klubową .
Planuje czynnie uczestnictwo w ekipie Pomorze .

Pozdrawiam 020.jpg
Bartek :)

hej ja też mam jeden kluczyk i daję radę dorobienie klucza z immo kosztuje koło 200zł i musisz samochód do warsztatu zaprowadzić żeby zakodowali przynajmniej tak mi powiedział fachman od kluczyków z wawy, a żarówkę dasz radę sam wymienić poczytaj forum to znajdziesz poradę dokładnie jak się to robi.pozdrawiam

Też marzyłem o jeden pięć sześć będąc młodym "łepkiem" i ją mam. Daj jakieś uczciwe foty jak już chcesz ją zaprezentować bo ta fota to taka jak z allegro i co tu powiedzieć jak nic nie widać. Pozdr.

foto od poprzedniego właściciela ;) Nowe będą jak przyjdą letnie laczki :) i nawoskuje moją Belle ;) dzięki za porady na start to już dużo ! :)

Amortyzatory
Powrót