B
BiG_G
Guest
Alfa taka jaką ją kupiłem, jakis miesiac temu.
wyposażenie:
ABS, klimatronic, 4 x air bag, skóra, fotele firmy MOMO, drewniana kierownica, drewniany drążek dźwigni zmiany biegów, felgi 15", srebne zegary, radio Sony Xplod (nie ma go jeszcze na tych zdjęciach), głośniki Dego ST-650 (które sam kupiłem, w samochodzie nie było żadnych głośników czy też radia)
rzeczy które chciałbym dodać zmienić:
- CB radio - dostane w prezencie gwiazdkowym
- Felgi na wiosne polerka i lakier, później jak będą pieniążki jakies 17nastki"
- boczne obrysówki na białe najlepiej
- przyciemnić nie do czarnosci z umiarem lekko tylnie oczywiscie
takie sa moje założenia, jestem oczywiście anty jakiegos wiejskiego tuningu alfie nic nie brakuje, z wyjatkiem paru drobnostek jak felgi, choc tu decyduje rozmiar, bo ten model ktore ma zawsze mi sie podobał, są inne niż wszystkie, i bardzo mi sie podobaja.
Silnik 1,9 JTD 105 km więc bez szaleństw, dynamiczny w miare, aby się sprawnie poruszać,
jestem zadowolony.
Pozdrawiam, czekam na jakies opinie!...!
Peace
Moje drugie auto, bardzo przytulny samochod i jakże piekny.

wyposażenie:
ABS, klimatronic, 4 x air bag, skóra, fotele firmy MOMO, drewniana kierownica, drewniany drążek dźwigni zmiany biegów, felgi 15", srebne zegary, radio Sony Xplod (nie ma go jeszcze na tych zdjęciach), głośniki Dego ST-650 (które sam kupiłem, w samochodzie nie było żadnych głośników czy też radia)
rzeczy które chciałbym dodać zmienić:
- CB radio - dostane w prezencie gwiazdkowym
- Felgi na wiosne polerka i lakier, później jak będą pieniążki jakies 17nastki"
- boczne obrysówki na białe najlepiej
- przyciemnić nie do czarnosci z umiarem lekko tylnie oczywiscie
takie sa moje założenia, jestem oczywiście anty jakiegos wiejskiego tuningu alfie nic nie brakuje, z wyjatkiem paru drobnostek jak felgi, choc tu decyduje rozmiar, bo ten model ktore ma zawsze mi sie podobał, są inne niż wszystkie, i bardzo mi sie podobaja.
Silnik 1,9 JTD 105 km więc bez szaleństw, dynamiczny w miare, aby się sprawnie poruszać,
jestem zadowolony.
Pozdrawiam, czekam na jakies opinie!...!
Peace
Moje drugie auto, bardzo przytulny samochod i jakże piekny.