[155] Ar 155 1.8ts 16v sport (1996)

Rok urodzin narzeczonej- ona wybierała:) ja troszkę starszy.

W niedziele lokalna grupa AR (Alfa Romeo Południe) organizuje spot w Tychach. Może się wybierzesz?

Rok urodzin narzeczonej- ona wybierała:) ja troszkę starszy.

W niedziele lokalna grupa AR (Alfa Romeo Południe) organizuje spot w Tychach. Może się wybierzesz?

Wiiiidzisz, bardzo chętnie! Mam do odwiedzenia przy okazji pewnego naszego kolegę, który się teraz uszlachetnia w 164 :D Szczegóły na fejsie?

PzdR!

temu spać nie umiem bo ludzie mnie obgadują :)

hmm , Wałek jest niestety jeden bo na nidziele ustawiłem się z bratem na zrobienie paneli i sokolików itd. taki szybki remont pokoju. Postaram sie to przesunąć na poniedziałek .
Ale , nawet jak sie nie uda, to zrobie tak aby mieć czas:P i się zobaczyć z wami :)

Wałek jest niestety jeden bo na nidziele ustawiłem się z bratem na zrobienie paneli i sokolików itd. taki szybki remont pokoju.
W razie czego możemy nadzorować poprawność wykonania robót, zgodnie z zawodem ja budowlankę, a [MENTION=19294]maryszkens[/MENTION] elektrykę. W razie uchybień inspektorów będzie można przekupić rudą 0.7 ;)

Ja natomiast mogę iść jako znafca-maruder, usiądę z piwkiem obok i będę narzekał że wszystko źle i się g..no znacie ;)

Gdzie to macie tego spota? Nie mam fejsa a link maryszkensa nie działa

[MENTION=26057]minusbb[/MENTION] dojechałeś?

Aaa, no myślałem że może na browarze był przed nami...

Łukasz, oboje mieliśmy prawo być dzisiaj roztargnionymi... Ty w zapleczu Dziara, ja w jego 164 :)

Operacja nowy rok, nowy look rozpoczęta. Na początek to:
WP_20170112_002.jpg
Potem korekta lakieru i nowa naklejka, ale to już na wiosnę, jak wszystko się dobrze potoczy... :) Stay tuned.

PS
Taaaak wiem, że oryginalnie były tam Speedline 16'', ale te fele mi się od zawsze podobały :)

Amortyzatory
Powrót