• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

AR 145 jedyna w swoim rodzaju wszystko ze smakiem:)

• Autor wątku Autor wątku kiler
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kiler

Guest
Prosze o odpowiedzi co są dzicie o niej jestem tu nowy a alfe odziedziczyłem po ojcu rok temy zarała sie w niej turbina po prostu pękł przewód od oleju i pierwsze co to turbo poszło i dobrze ze na tym sie skończyło! regeneracja była bardzo droga ok 3000zł postanowilismy cos poszperac załozylismy od innego silnika 2.5 durbo było spore ale po małych zmianach posowało jak ulał i teraz pieknie gwizdze hehe i moc wzrosła ok 25% wyraznie sie to odczówa mam zeztaw magnetyzerów dobrej firmu i tylkojeden tłumik konsowy firmy montii sport pieknie mruczy o przy przekroczeniu 2500obr/min super ryczy :twisted: mysle ze nie jednego bezyniaka by przekrzyczała:) mam w niej sprzet audio wysokiej klasy wszystko JBL tylko wzmacniacz sony ostatni zmieniłem tube na wiekszą ale tylko JBL 1200T seria Gto, przód i boczki ciagnie wzmagi tez sa to JBL GTO tylko ze wysokotonowe i jedne srednie razem daje to piekny efekt troche mi juz plastiki koo nóg trzeszcza ale jest ok BASS jest potworny i niesamowita akustyka:) Jednostka sterujaca to JVC ten nowy model z animacjami i kolorowym wyswietlaczem daje super efekt: jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to chetnie odpowiem:) Pozdrawiam!!! :twisted:

Super fajne autko , może fotka wnętrza by się przydała , jedno co bym zmienił w tej pięknej Alfince to kolorek :>>

ladna alfka :)

co do grania w srodku to - ja radia prawie nie uzywam bo gra mi boxer 1.4 ;) .. jak bym mial TD tez pewnie w sprzet grajacy bym zainwestowal :)

rozumiem cie lubie dzwiek bokserków bo posiadam motocylk radziecki K750 i tez mam tam boksera tylko ze dwa cylindry ale bez watpienia pracuje slicznie na a jak sa to 4 tłoki to juz jesc naprawde czego posłuchac! samochód mam od ojca niestety on kupił diesla osobiscie wtedy bym kupił boksera ale on kocha diesle ma terac C5 II 2.0 HDi i jest w 7 dmym niebie jak im jezdzi hehe chociaz ja wole swojego klekota bo on ma cos w sobie fakt włanczam radio jak jest zimny bo to chyba kazdy by tak zrobił chodzi strasznie głosno (klekocze) ale gdy tylko rozgrzeje sie do 90* to jest slicznie turbinka gwizda pieknie bo jest od 2.5 i ten pomruk basu mimo tego iz to diesel. Ale car audio mam nie od tego od małego kochałem bas z kolumn i zawsze mazyłem o czyms głosnym w aucie a ze trafiło na belle :twisted: to jestem heppy :lol:

na forum 145/146/155 jesr mój film o alfie 145 polecam hehe w dodatku sam robiłem!!! :?

Ładna, ładna Bella. Ja też ma diesla i mimo wszystko lubię suchać silnika, oczywiście siedząc w autku, bo na zewnątrz to niesety traktor. :roll:
Pozro

Witaj w klubie TD :D
Ja chyba też sie zakochałem w ropniaku.
A to 25 % mocy potwierdzone jest na hamowni, czy tak Ci sie widzi :?:
Poka fote silnika jeśli można.
Pozdrawiam.

na dwoch ostatnich zdjeciach to felgi czy kolpaki? bo ja mam felgi podobne, tylko bez tych "ramek".

alfa fajna, tylko tamta przyczepa ze sloma w tle troche nie pasuje :D

alfa ładna ale ilość błędów też ładna :evil:

Przepraszam za bBedy ale ja juz tak chyba mam jak pisze na klawi. postaram sie porrawic. na dwóch ostatnich zdjeciach sa fele ogrinalne speedline alfa romeo nie zamiezam ich zmieniac narazie bo napewno mocniejszych fel nie znajde a do jest w dodatku orginaB:) a pa przychepa hehe mam ich chyba z dziesiec ojciec prowadzi duze gospodarstwo rolne okoBo 200 hektarów wiec juz chyba wiecie dlaczego mam diesla hehe bo mam kranik z paliwem w garazu:D :D a przyrost mocy jest odczowalny po jezdziBem przed i po wymianie turbiny tak na ok kierowcy stwierdzam te 25% aha i jeszcze jedyno co jest ciekawe to w poprzednim wcieleniu alfa miaBa moment super on 2500 do 3500obrotów teraz jest od 2500 az do 4500 obrotów ciagnie jak szalona zreszta wszystko jest zamieszczone na filmie prosze o sciaganie POZDRAWIAM:)

Amortyzatory
Powrót