K
kiler
Guest
Prosze o odpowiedzi co są dzicie o niej jestem tu nowy a alfe odziedziczyłem po ojcu rok temy zarała sie w niej turbina po prostu pękł przewód od oleju i pierwsze co to turbo poszło i dobrze ze na tym sie skończyło! regeneracja była bardzo droga ok 3000zł postanowilismy cos poszperac załozylismy od innego silnika 2.5 durbo było spore ale po małych zmianach posowało jak ulał i teraz pieknie gwizdze hehe i moc wzrosła ok 25% wyraznie sie to odczówa mam zeztaw magnetyzerów dobrej firmu i tylkojeden tłumik konsowy firmy montii sport pieknie mruczy o przy przekroczeniu 2500obr/min super ryczy :twisted: mysle ze nie jednego bezyniaka by przekrzyczała
mam w niej sprzet audio wysokiej klasy wszystko JBL tylko wzmacniacz sony ostatni zmieniłem tube na wiekszą ale tylko JBL 1200T seria Gto, przód i boczki ciagnie wzmagi tez sa to JBL GTO tylko ze wysokotonowe i jedne srednie razem daje to piekny efekt troche mi juz plastiki koo nóg trzeszcza ale jest ok BASS jest potworny i niesamowita akustyka
Jednostka sterujaca to JVC ten nowy model z animacjami i kolorowym wyswietlaczem daje super efekt: jesli ktos chce wiedziec cos wiecej to chetnie odpowiem
Pozdrawiam!!! :twisted: