• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

antena

• Autor wątku Autor wątku Sparco123
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sparco123

Guest
Miałem sobie kiedyś antenę bardzo fajna miała długość ok 4-5cm i dobrze zbierała, niestety ostatniego wieczoru ktoś sobie ją "pożyczył".
Czy takie anteny były oryginalne w AR 156, i gdzie mogę taką kupić?? (szukam już pół dnie i nie mogę znaleźć)

Dzięki
Pozdrawiam

Kolego ta antena na dachu to do telefonu jest ;] Antene od radia masz w tylnej szybie, dwa gorne paski takie jak ogrzewanie szyby ;]

ale radio zaczęło mi słabo grać i trzeszczy wiec to chyba nie od telefonu

ta antena jest od komórki jak ci gorzej zbiera to masz pokombinowane w instalacji

aha więc gdzie jest ta druga antena i jak to od kombinować??

aha więc gdzie jest ta druga antena i jak to od kombinować??

Słuchaj antena jak napisalem jest wykonana jako dwa druciki/ścieżki zatopione w szybie, wzmacniacz do niej jest z tylnym słupku pod tapicerka po prawej stronie auta [od pasażera], zobacz co tam namotane, czy wzmacniacz dostaje zasilanie i czy w ogóle jeszcze coś tam jest ;]

Zobacz czy ci chodzi o taką antenke jak mojej? Ale raczej takiej nie dostaniesz, antena od 166 nie bedzie pasować wejściem na dachu mój kolega juz próbował:D

Może taka miałeś?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót