• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[146] Aluminiowe wentyle

• Autor wątku Autor wątku czekal86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

czekal86

Guest
Witam
Mam problem z odkręceniem aluminiowym wentyli z kół, chcę dopompować powietrze bo mam mało i nie daję radę odkręcić wentyli, ktoś ma jakiś sprawdzony sposób ?

nie chce Cię martwi ale kiedyś maiłem podobny problem i trzeba było ukręcic cały wętylek

tak na przyszłośc nie zakładaj aluminiowych wętyli tylko zwykłe a nie będzie problemu

Kolego z sąsiedztwa, albo WD40 i szmatka z jakimiś kombinerkami albo wulkanizator :)

O Widzę że alfaholik z mojego miasta :)
Panowie WD nie dało rady. chyba jednak pozostaje mi wulkAnizator....

....Panowie WD nie dało rady. chyba jednak pozostaje mi wulkAnizator....
Też mnie kiedyś naszło w poprzednim samochodzie...myślałem, że mnie szlag trafi, po prostu szczypcami je zniszczyłem, aluminium jest dość miękkie. Jak nie , to faktycznie wulkanizator i wycięcie zaworu.

to COCA COLE :) i zostaw na pare godzin :)

jak kolego ma to zrobic

-wjechac do kałuży pełej coka-coli?
-a może wsadzic koło do pełnej szkllnki coka-coli?

tak jak napisałem na początku ratuje go tylko ukręcenie wętyla

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót