• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alu do 147

• Autor wątku Autor wątku _zambrotta_
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

_zambrotta_

Guest
Witam wszystkich mam problem chce trochę zmodyfikować moją 147. Wymieniam zderzaki i listwy progowe chce zmienić felgi ale nie do końca jestem zdecydowany. :(

Poniżej propozycję R15: http://www.allegro.pl/item739315608_b720_mb_15_5x98_alfa_romeo_147_nowe_felgi.html

Ale powiem szczerze bardziej bym gustował w R17: http://www.allegro.pl/item735227363_e820_mb_17_5x98_alfa_citroen_peugeot_felgi.html

Poradźcie co mam zrobić i może dajcie jakieś propozycje.

witam!!! nie wiem czy takie felgi by ci się spodobały? są to 17-tki,niebawem będą do sprzedania.

Załączniki

• IMG_3140 [].JPG
    IMG_3140 [].JPG
    66.5 KB · Wyświetleń: 105
Warte zastanowienia :) Daj znać ile są dla Ciebie warte i kiedy chciałbyś je sprzedać.

Jeżeli mam doradzić to mi się podobaja ori Alfy takie jak ma kolega wyżej lub te z "trzema kołami" 17", w wersji TI też sa fajne ale trudne do dostania bo sam szukam.

Co do tych linków to odpuść , no name made in China, szkoda kasy i nerwów.

W sumie wzór felg to bardzo indywidualna sprawa, więc trudno wskazać konkretne.
Jestem tylko za tym, żeby wybierac dobry jakościowo wyrób.

aha..w tak dużych nadkolach jakie ma 147 to 15" cali wygląda mizernie, chyba że na zimę.
Na lato to minimum 16"

Ostatnia edycja:
uu..pojawiły się, dzięki
tylko, że ja niestety szukam jedną sztukę

Dzięki za opinie i raczej skłonie się do Twojej uwagi i nie kupie tego szmelcu :). Teraz mam 15 i zostawię je tak jak mówisz pod opony zimowe.

A na lato pomyśle o 17 i to chyba takie jak zamieściliście poniżej :). Gdybym mógł teraz wydać więcej kasy to chyba bym nawet zainwestował w felgi z podanego przez bociana linku, ale niestety teraz muszę zrobić blachy :(

Amortyzatory
Powrót