• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfoholicy ze szczecina proszę o pomoc

• Autor wątku Autor wątku zibo3
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zibo3

Guest
Witam od niedzieli jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy GT 1.9 JTD 04r
Planuję wymienić rozrząd już byłem umówiony z gościem ze Stargardu...no ale nie może się dogadać z szefem i niestety musiał mi odmówić
Zna ktoś kogoś kto wymieni mi rozrząd olej i filtry?? w miare rozsądnej cenie?? polecacie kogoś znajomego? ze Szczecina lub okolic
Pzdr

przepraszam za literówkę :P no i nie czytałem tematu warszaty..przepraszam:P zamknijcie temat poprawię się na przyszłość:D

To nie twoja Gt przypadkiem stała na szerokiej przy warsztacie ? Bo widziałem ostatnio (nie na zs-ach) .
Pozdrawiam Marcin .

Witam wszystkich.Problem nie do rozwiazania mysle: w czasie jazdy zapaliłsie sterownik {kto woli:komputer} skrzyni biegow. Wczoraj bylem w Przezmierowie w nadziei znalezienia elektronika znajacego temat. Zalatwilem nowy{uzywany} sterownik, tyle ze z zupelnie innymi numerami na naklejce {sterownik jest firmy Aissin, podobnie jak skrzynia : 55-50} Magicy opowiadaja ze sa w stanie przeprogramowac soft, tyle ze chca samochod na plac. Znajac te historie,to za chwile sie okaze, ze komp wyrzuci jakies błedy,a magik zaproponuje wymiane tarczek,sraczek i buraczek za 5 tysiakow. Czy jest jakis elektronik ktory jest w stanie cos z tym zrobic , ktos kto nie bedzi tego konkretnie robił pierwszy raz?

Amortyzatory
Powrót