• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicy Włocławek

Jeszcze się od ziemi nie oderwał a podwozie się schowało ? :)

Ale szkody i tak chyba nieduże?

Czyżby to miała być nieudana próba wystąpienia w kolejnej części filmu "Powrót do przyszłości"

1. Tylko że tam DeLorean miał chowane wszystkie 4 koła
    A tak poważnie to tylko współczuć , bo roboty sporo do ogarnięcia

Panowie, jakiekgo mechanika do Alfy polecacie we Wloclawku? ktos kto dobrze ogarnie silnik

Są robione jakieś spociki u nas? Użytkuję Alfę 3 lata, a nie widziałem żadnego :P

Wedżi chyba nie ma :/ W trakcie Świąt chyba się mijaliśmy na ulicach Włocławka. Mijałem jakiegoś czarnego GT (chyba, że zbieg okoliczności) ;)

Panowie,
przepraszam, ze truje dupe ale pilnie potrzebuje dobrego mechanika ktory zna sie na Alfach (glownie sprawy z silnikiem) we Włocławku lub w niedalekiej okolicy. U kogo robicie swoje Alfy?
zapytam też od razu - może ktoś ma na sprzedaż silnik (sam słupek) do 166 2.0 twin sparka?

Ktoś coś we włocławku? Przez kilka najbliższych dni jestem na miejscu możnaby pokopać w koło ;-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

U nas w mieście nie ma mechaników, są wymieniacze części tylko, a już jak z Alfą jedziesz? "Panie Alfy to się nie kupuje."

Amortyzatory
Powrót