• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfaholicki warsztat już ruszył. Zapraszamy Alfaholików

• Autor wątku Autor wątku TMiN
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

TMiN

Nowy
Od dzisiaj już działamy i z chęcią naprawimy Wasze niunie....

w razie potrzeby stłuc szybkę i nacisnąć czerwony guzik albo do nas zadzwonić..

Kontakt

91-336 Łódź ul. Rumuńska 5B

E-mail: tmin@4web.pl biuro@tmin.pl

Tel. 502136522 Tomek

Tel. 501545779 Sławek

Tel. 42 659 58 10

Oczywiście oprócz Alf naprawiamy wszystkie pozostałe marki...

Bardzo fajnie bedzie miec takich mechaników ktorzy patrza na Alfe nie tylko jak na zwykly samochód :!:
Pozdrowienia :!:

a jesteście może mobilni i eksportowi? tzn zabrałbym was ze sobą na oględziny i zakup alfy 75 lub 155 (wrocek lub szczecin), tak jak w temacie>>klik<<
oczywiście wszelkie koszty w mojej gestii...

pewnie że jesteśmy moblini zresztą czym by innym jak nie alfuniami.
Tmin to tylko nazwa a jak to bracia (co prawda kuzyni i to dalecy ) ale auta takie same

No chlopaki - baardzo sie ciesze!! A wiadomo kiedy bedziecie mieli komputer? Mam standardowy problemik z czujnikami ABS - probowalem czyscic ale wygladaja na ok... :)

Witam chłopaki! :lol: Szkoda że tak daleko, u nas to tylko nosami kręcą. Też mam problem z ABS :x

Swieczki pewnie do załatwienia bo na miejscu akurat nie mamy jutro się zoriętujemy na kiedy i za ile, co do kompa to jeszcze troche trzeba kasy uciułać i będzie kiedy dokładnie to nie wiem ale będziemy się starać jak najszybciej.

sprawdziłem i świece beru UX 56 możemy miec bez problemu za ok 17 zł szt

znajdę w domu moje poprzednie UX 56 i puszczę foto co by nie było problemów bo wydaje mi się, że te są nieco inne ale spoko, znajdę, opiszę, zobaczymy - dzięki za odp.

a mam jeszcze pytanko! macie jakiś wolny plac aby można było coś sobie grzebnąć w Alfie ? Pod blokiem teraz mi nie wypada wyciągać zawiechy a muszę zmienić sprężyny tylko nie mam za bardzo gdzie.... a no i ściągacz muszę kupić ....

...Pawel jakbys nie znalazl miejsca to ja sluze swoim podworkiem i pomocna dlonia...troszke miejsca jest...tyle ze to podworko ogolnodostepne - znaczy sie ogolnodostepne dla mieszkancow mojej kamienicy...i dopiero po 1 sierpnia bo w poniedzialek wyjezdzam na tydzien...jak cos to wal na PW lub GG, podam Ci numer telefonu i sie jakos zgadamy...

siemanko, już wymieniłem springi - cały piątek pooooszzeeedddłłł :) ale jest cacy - wreszcie jedzie się bliżej gleby - po staropolsku z iście ułańską fantazją hehe

Wracając do świec to mój model świecy to

UX56 R6 310 (cztery elektrody)

DOBRY - czy jest to ta świeca o której pisałeś, że można ją zdobyć za ok 17 zł?

PawełQV napisał:
siemanko, już wymieniłem springi - cały piątek pooooszzeeedddłłł :) ale jest cacy - wreszcie jedzie się bliżej gleby - po staropolsku z iście ułańską fantazją hehe

Wracając do świec to mój model świecy to

UX56 R6 310 (cztery elektrody)

DOBRY - czy jest to ta świeca o której pisałeś, że można ją zdobyć za ok 17 zł?

cena jest taka jak podał DOBRY symbol też ale nie ma w katalogu nic o R6 310, swieca ma też 4 elektrody

49.jpg

nic dodać nic ując no chyba że w katalogu walneli głąba i się z ceną pomylili w co wątpie

dobry napisał:
nic dodać nic ując no chyba że w katalogu walneli głąba i się z ceną pomylili w co wątpie

raczej cena jest ok.... świece beru sa na tym poziomie..... wersja gold jest droższa ale nie wiem czy wogole jeszcze produkowana

TMiN napisał:
raczej cena jest ok.... świece beru sa na tym poziomie..... wersja gold jest droższa ale nie wiem czy wogole jeszcze produkowana

właśnie przewertowałem kiedyś ten temat i te beru po 70zł były zdaje się platynowe ale co katalog i co firma to inny opis.

To na kiedy możecie mi je załatwić? jak co to od razu jadę i biorę! 6 sztuk oczywiście:)

PawełQV napisał:
TMiN napisał:

właśnie przewertowałem kiedyś ten temat i te beru po 70zł były zdaje się platynowe ale co katalog i co firma to inny opis.

To na kiedy możecie mi je załatwić? jak co to od razu jadę i biorę! 6 sztuk oczywiście:)

jeśli je jutro rano zamówię to bedą na piątek rano.... zamawiać ??

Amortyzatory
Powrót