• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

alfachoinka czyli wygaszacz świąteczny alfaholików :D

• Autor wątku Autor wątku Fred
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

Fred

Guest
Zgodnie z zapowiedzią udłubałem na szybko wygaszacz świąteczny:)

Pobierajta :DDD

alfachoinka

FRED

:mrgreen:
no to mam nowy wygaszacz :mrgreen:

spoko wygaszacz! jakiś nowy akcent poza tapetą pulpitu u mnie. oby więcej takich bajerów na kompy! :D

luciano napisał:
Na mojego maka nie masz może? :roll:

Generalnie wygaszacz to zwykły flash ktory na maku tez pójdzie. Problemem jest to ze program przetwarzający jest pod winde i dlatego na maku nie zadziala.

Jesli masz program do tworzenia wygaszaczy pod maka to moge podeslac Ci go w wersji "surowej"

FRED

Fred napisał:
luciano napisał:
Na mojego maka nie masz może? :roll:

Generalnie wygaszacz to zwykły flash ktory na maku tez pójdzie. Problemem jest to ze program przetwarzający jest pod winde i dlatego na maku nie zadziala.

Jesli masz program do tworzenia wygaszaczy pod maka to moge podeslac Ci go w wersji "surowej"

FRED

To poproszę go na surowo :)

Chcieliscie wydymac Freda to teraz Fred wydymal was :mrgreen: tak mi sie jakos wymsknelo :wink: Dzieki u mnie juz zainstalowany.

Bardzo przyjemna choineczka.Oczywiście także już hula.Dzięki. :jupi:

Amortyzatory
Powrót