• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ALFA SELESPEED'A

• Autor wątku Autor wątku selespeed1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

selespeed1

Guest
Niby nic a (mnie) cieszy :D

Nie mam pojęcia dlaczego tak wyszło :cry: :cry: :cry:
Ale w powiększeniach jest ok!!! :wink:

Nono podoba mi sie Bardzo ladnie zrobiona i z gustem!!!

Piękność. Wyglada jak by co dopiero wyszła z fabryki. Gratuluje Auta

Bardzo ładna Bella, nie wiem dlaczego ale chciałbym miec taka skrzynię. Podobno rewlka, miał taka u nas jeden klubowicz, silni 2.0 TS prawda?

Świetny spojlerek na tylnej klapie.
Mój znajomy takiego szukał. W końcu znalazł, ale zapłacił jak za zboże..

Z tego co wiem, jeśli sam nic nie dokładałeś to jest to ospojlerowanie Zendera, łącznie z lotką z tyłu. Była tak u nas w klubie, na Pomorzu.

Masz racje. 100% Zender. Gratuluję spostrzegawczości. Komplet trochę kosztuje ale za to znajomi rozpoznają mnie w Poznaniu bez problemów. :>>

naprawde bardzo ladna alfa,ale proponuje zmienic taki maly szczegół jak kierunki z pomaranczowych na "clera white"niby szczegół ale jak wiadomo diabeł tkwi w szczegołach :mrgreen:

marcins737 napisał:
a ja odradzam clear white a polecam białe fabryczne )

Clera white sa białe!!! ;// i sa takie same jak w wersji po liftingu tzn.przezroczyste z zarowka pomaranczowa!!

a clear black sa czarne :P

Korczu napisał:
po liftingu tzn.przezroczyste z zarowka pomaranczowa!!

Po liftingu były normalne białe, nieprzezroczyste. Ja w swojej belli też mam te clear i całkiem fajnie wyglądają, nie żeby jakoś tjuningowo :) Tylko troche denerwuje to że lewy kierunkowskaz paruje :evil:

jak bedziesz mial jeszcze ochote nalekcje to wal smialo :mrgreen:

Sorry mala pomylka :oops:

ładna, tuning w granicach dobrego smaku.
Tylko zdjęcia jakieś przykurczone na szerokość, i 156 wygląda na nich na mniej smukłą niż jest w rzeczywistości.

To ile kosztuje sam taki spolierek na tyl??
Ktos w Polsce robi moze takie ??

Amortyzatory
Powrót