Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam forumowiczów
od dwóch dni jeżdżę tym modelem. Gdyby ktoś miał jakieś pytania to postaram się podzielić swoimi spostrzeżeniami.
To pierwsza Alfa jaką jeżdżę. Kupiłem ją dla żony ale pierwsze jazdy odbywam ja.
Nie porównuje tych aut bezpośrednio ale narazie jeździłem nią bardzo przepisowo. Tonale jest na 20" felgach. Zdecydowanie jestem na plus jeśli chodzi o prowadzenie. Jest takie jakie lubię. Bezpośrednie. No i kompletny spokój na kierownicy. Żadnych drgań.
To autko super się prowadzi.
Jak się ułoży to chętnie je porównam z Cayenne na szybkich łukach. Mam kilka takich, na których Cayenne mnie oczarowała![]()
Witam forumowiczów
od dwóch dni jeżdżę tym modelem. Gdyby ktoś miał jakieś pytania to postaram się podzielić swoimi spostrzeżeniami.
To pierwsza Alfa jaką jeżdżę. Kupiłem ją dla żony ale pierwsze jazdy odbywam ja.
A dlaczego żona jeszcze nie jeździ? Siedzi na razie na siedzeniu pasażera i uczy się, który pedał nacisnąć w danej sytuacji?
Ja też żonie nie dałbym robić pierwszych kilometrów w nowym samochodzie. Samemu ułożyć silnik a przy okazji pobawić się nową zabawką W pełni popieram.
Ciekawy jestem jak zachowuje się hybryda ? Czy już gasi silnik ? Jeśli tak, to w jakich warunkach drogowych ?
Dziwnie Alfa podaje wartości. Ile km na 1 litrze paliwa. Pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Mamy 15,6 km ma litr ale bywało też 17,6 km na 1 litrze.
ale też w czasie jazdy przechodzi w tryb żeglowania.