• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo Stelvio z USA

Sulerz

Nowy
Auto
Selvio 2.0 280 KM ---> T9 TTTTT
Witam, po kilku latach ponownie stałem się właścicielem alfy Romeo .. stara miłość jednak nigdy nie rdzewieje :):)
Tym razem zakupiłem w USA Alfe Romeo stelvio z rocznika 2018. 2.0 która już płynie do mnie
jednak nie wszystko odrazu jest kolorowe i alfa wymaga naprawy :(

a mianowicie . będę potrzebował zakupić przednia maskę najlepiej w kolorze czarnym oraz przedni zderzak,
Nie wiem jak uda się z lampami z przodu ponieważ jeden klosz jest pęknięty i również nie wiem jak to wyjdzie finalnie,
Wiem że na forum jest sporo osób co sprzedają części lub wiedz gdzie takie można kupić. jak by ktoś miał info proszę o wiadomość.

POZDRAWIAM !!!

Amortyzatory
Powrót