[Stelvio] Alfa Romeo Stelvio Veloce

alexm

Nowy
Auto
Stelvio Executive 2019, Stelvio Veloce 2021
Ten kolor w ogóle się nie sprzedawał, został właśnie wycofany. A ja z wrodzoną sobie fantazją zamówiłem właśnie taki. I powiem wam tyle - Stelvio z tym kolorze i tymi kołami wygląda OLŚNIEWAJĄCO - co chwila widzę jak ktoś się za nim ogląda na ulicy. Niedoceniany Silverstone grey.

IMG_20210701_131735.jpg
IMG_20210701_131713.jpg
IMG_20210701_131632.jpg

Bardzo ładnie wygląda :) Srebrny pasuje do niektórych aut.

Bardzo fajny zestaw kolorystyczny, środek tez wygląda super.

Zanim kupiłem ze stocku to w konfiguratorze Giulii wybierałem sobie: B-Tech (czarne dekory), Silverstone i czerwony środek ze sportowymi fotelami. Teraz mam potwierdzenie, że nie wybrałbym źle :)

Gratulacje ;)

Świetny konfig! Szkoda, że ten kolor wycofali bo sam miałem ochotę na Giulię w tym kolorze :)
Gratulacje ;)

wow, wygląda mega!

Mały upgrade dla wprawnego oka ;)
alfa.jpg

Nie pokazywałeś tyłu wcześniej :P Zakładam, że dyfuzor już był czarny a zmieniłeś lampy na te z Quadrifoglio.

Super! Gratuluję!

A wnętrze niemalże jak w mojej, też czerwone. Wygląda zajefajnie - przyznasz, że się miło w niej spędza czas.

PETARDA! Jakbym miał mieć Silverstone to tylko taki! ATAK sportu w środku i na zewnątrz.

Nie wezme auta w jakimkolwiek odcieniu szarego. Srebrny też odpada. Ale jak patrze na te Stevio, to jestem zachwycony. Piekny samochód. Czerwone wnętrze pasuje tu jak mało gdzie. Super! Wrzuć jeszcze fotki. Jak się sprawuje czerwone wnętrze? nie męczy? nie wzbudza agresji :D ? Jak skóry?

To już ponad 2 lata od zakupu. Ciągle jak nowa. Uwielbiam ją.
veloce.jpg

Załączniki

• veloce.jpg
    veloce.jpg
    98.7 KB · Wyświetleń: 3
Amortyzatory
Powrót