Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ten kolor w ogóle się nie sprzedawał, został właśnie wycofany. A ja z wrodzoną sobie fantazją zamówiłem właśnie taki. I powiem wam tyle - Stelvio z tym kolorze i tymi kołami wygląda OLŚNIEWAJĄCO - co chwila widzę jak ktoś się za nim ogląda na ulicy. Niedoceniany Silverstone grey.
Zanim kupiłem ze stocku to w konfiguratorze Giulii wybierałem sobie: B-Tech (czarne dekory), Silverstone i czerwony środek ze sportowymi fotelami. Teraz mam potwierdzenie, że nie wybrałbym źle
Nie wezme auta w jakimkolwiek odcieniu szarego. Srebrny też odpada. Ale jak patrze na te Stevio, to jestem zachwycony. Piekny samochód. Czerwone wnętrze pasuje tu jak mało gdzie. Super! Wrzuć jeszcze fotki. Jak się sprawuje czerwone wnętrze? nie męczy? nie wzbudza agresji ? Jak skóry?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.