[Stelvio] Alfa Romeo STELVIO Executive

jepetto

Nowy
Auto
Alfa Romeo Stelvio AR 2.0 GME 280 KM
Nowy nabytek w domowej flocie i moja pierwsza bella :)

Alfa Romeo STELVIO AR 2.0 GME 280 KM
AT EXECUTIVE Q4
Kolor zewnętrzny: (CZERWONY TRÓJWARSTOWY - COMPETIZIONE RED)
Kolor wewnętrzny: Skóra Czarna, fotele przednie sportowe z regulacją podkolanową: deska rozdzielcza u dołu czarna

PONAD WERSJĘ EXECUTIVE
WYPOSAŻENIE DODATKOWE:
1EK Pakiet Convenience Plus
270 Lakier metalizowany twójwarstwowy
368 Ogrzewana tylna kanapa
4GF 7" wyświetlacz TFT
58I Zaciski hamulców lakierowane na żółto
5EV Koła ze stopów lekkich R19" - 5-otworowe, (opony 235/55/19) - czekam na zimówki :)
803 Koło zapasowe dojazdowe
8EW System Carplay/Android Auto
8PK Pakiet Audio Sound Plus

LJHY3070.jpgQZMN1107.jpgKTYP9194.jpg

Fajna, piękny kolor. Szerokiej drogi.

Dzięki, kolor powala, efekt myślę i tak będzie najlepszy na lato. Jeszcze przyda się przyciemnić szyby z tyłu i będzie git.

Fantastyczna, myślałem że tylko Giulia miażdży w tym Competizione red a tu nic bardziej mylnego Stelvio też wymiata, felgi wyglądają na rozmiar większe,super się prezentuje, żółte heble też fajnie siadły. Propsy!

Fantastyczna, myślałem że tylko Giulia miażdży w tym Competizione red a tu nic bardziej mylnego Stelvio też wymiata, felgi wyglądają na rozmiar większe,super się prezentuje, żółte heble też fajnie siadły. Propsy!

Dzięki kolor naprawdę daję radę, żadna żona nie przymarudzi :)

PIękna w czerwonym! Kilka dni temu widziałem w Krakowie identyczną ,a tuz przed nią stał czarny Porsche - ten mały suv...nie dośc ze Alfa wyglądała na dużo wiekszą, ta na dodatek kolor powaląl!!!

mnie osobiście... zapiera dech w piersiach ...!!

jest moc :D dzisiaj zmieniłem laćki na zimowe GOODYEAR UG Performance SUV 235/55 R19 105V XL w poniedziałek idzie na SPA na zabezpieczenie lakieru powłoką hydrofobową FIREBALL BUTTERFLY i przyciemnianie szyb wrzucę foty po realizacji już się nie mogę doczekać!

A jakim cudem to auto nie ma fabrycznie przyciemnianych szyb?

A jakim cudem to auto nie ma fabrycznie przyciemnianych szyb?

To juz pytanie do FCA dlaczego w najbogatszej wersji wyposażenia przyciemniane szyby są opcja, ale suma sumarow wyjdzie taniej zrobić niż kupować w opcji fabrycznie

Ciekawe. Z tym że jak robisz? Bo oryg to szyby barwione piecowo, A samorobka to folia, kt nigdy ori nie dorówna.

Ciekawe. Z tym że jak robisz? Bo oryg to szyby barwione piecowo, A samorobka to folia, kt nigdy ori nie dorówna.

Póki robię tylko tył to nie ma to dla mnie wielkiego znaczenia ale dobrze że piszesz bo jak poczytałem to faktycznie widzę że jest w technologii i efekcie różnica.

Tak jak obiecałem wrzucam fotki BELLI z pro sesji po kompleksowym zabezpieczeniu powłoką ceramiczną i częściowym folią (pakiet typu BIKINI) do tego w komplecie również przyciemnione zostały tylne szyby efekt sami ocenicie :cool:

IMG_1947.jpgIMG_1957.jpgIMG_1958.jpg
IMG_1959.jpgIMG_1960.jpgIMG_1961.jpg
IMG_1962.jpgIMG_1963.jpgIMG_1964.jpg
IMG_1965.jpg

Amortyzatory
Powrót