• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo Gtv 3.0 V6 24V by A.D.I.K

• Autor wątku Autor wątku A.D.I.K
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

A.D.I.K

Guest
Marka i Model:
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V w serii 220 KM, co ważne autko serwisowane z przebiegiem 136tyś.

Silnik:
Filtr K&N, Raggazon Top Line 50.0005.25 a także rura 55.0024.00 podwójny wyprowadzony na dwie strony piękny dzwięk V6 bezcenne

Nadwozie: Zmienione błotniki w firmie Sträuli Motorsport w Szwajcarii, Felgi Barracuda Velvet na dzień dzisiejszy jedyne w kraju 18 cali przód 8,5 cala z oponą 225/35R18 Dunlop SP9000 tył 9,5 cala 245/35R18 F1 Moje cudeńka

Wnętrze: Full wypas, elektryka, skóra MOMO, gałka zmiany biegów i mieszeki nowe czarne z czerwoną nicią, dodatkowe zegary ciśnienia oleju, podciśnienia silnika i voltomierz Auto Gauge wbudowane w konsoli środkowej.

Zawieszenie: Narazie seria odrazu mówię że sprężyny nic nie pomogą musi być gwint i będzie
icon_smile.gif
Do tego rozpórki
icon_biggrin.gif

Car Audio, Multimedia: Radio JVC KD-SH77R, Wzmacniacz Mac Audio MP4000, Głośniki Infinity do tego Tuba JBL GT 122 i wszystko gra
W planach na zimę trochę elementów idzie do chromowania i obszycia skórą. No i zabudowa bagażnika będzie się budować.

Klika fotek :)

Ostatnia edycja:
Pozazdrościć.
Pozdrawiam.
- Rafał

Widac Alfa bardzo dbana, ktos troche serca wlozyl w to auto, to ty ja dopieszczales?

piekne GTV z najlepszym silnikiem, bardzo ladnie sie prezentuje i widac ze zadbana wloszka.

Tak to ja ją dopieszczałem zwłaszcza silnik zeszło mi trochę czasu a to jeszcze nie koniec pod maskę wskoczy troche chromu i skóry będzie to dość niekonwencjonalne a i ma robić jeszcze większe wrażenie ;) Dziękuje za miłe słowa uznania to tylko motywuje do pracy :)

piekna z taka moca pewnie sie przyjemnie jezdzi.

Tylko po co Ci z tyłu szersze kapcie niż z przodu? Każdy wie, że gtv ma napęd na przód, a w tym wypadku szerszy kapeć z tyłu nic nie daje. ;)

ta bella swoim wyglądem, aż krzyczy "jestem the best" :) w sumie jak każda alfa hehe

Hehe no cóż tutaj chodzi już właściwie o wygląd :) Powiem Ci że dupa z oponą 245 nieźle się prezentuje a felga ma 9.5 cala szerokości więc mniejszej nie ma co dawać :D

Bardzo śliczna GTV i do tego najlepszy możliwy silnik. Dbaj dalej o tą piękność.

Amortyzatory
Powrót