Alfa Romeo GT pdc głośnik buzzer.

Auto
Alfa Romeo GT
Witam. Jestem nowy na tym forum i potrzebuję pomocy odnośnie mojej Alfy. Samochód który posiadam został uderzony w tył przez co cała instalacja związana z czujnikami parkowania się posypała. Posiadam już zderzak wraz z czujnikami parkowania lecz nie mam głośniczka (resztę elektroniki w raz z centralką może uda się odzyskać). Szukam bezskutecznie cały czas na Internecie sklepu w którym ową część mógłbym znaleźć. Wie ktoś z Was gdzie mogę ten głośnik nabyć i czy w ogóle warto w to inwestować, czy lepiej po prostu kupić jakiś kompletny zamiennik na allegro ? Pozdrawiam :)

Głośniczek jest w tylnym prawym boczku więc powinien być ok, skoro tylko zderzak ucierpiał

Myślałem że w lewym, a samochód oberwał też w błotniki, centralnie dostał w sam środek tyłu :/ głośnik jest niestety zmiażdżony. A tak na marginesie fajnie że ktoś tak szybko odpisał :)

Ostatnia edycja:
Oj ... Lewym ... .. Gdzieś kiedyś pisałem jaki jest zamiennik dosępny do tego głośnika

Wysłane z mojego ZTE Grand S II LTE przy użyciu Tapatalka

Przeszukałem Pana posty i tylko udało mi się znaleźć odpowiedź w temacie "Głośniczek czujników parkowania", ale niestety nie ma żadnego modelu.

KEPO KP3642SP1-5840 taki można przy małej przebudowie gniazda

Bardzo dziękuje :D Czyli ten głośniczek powinien spełnić swoje zadanie bez problemów ?

buzzer z jakiegokolwiek auta też będzie działał, jest w GT pod lewym boczkiem

Sam mam taki zamontowany bo oryginalny zamilkł

Amortyzatory
Powrót