Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Gdzie Wy takie koniczynki dostajecie ?
A co do alfy to istne szaleństwo, laski pewnie kierują ruchem abyś tylko sie przy nich zatrzymał
PS: Ile wybuliłeś za malowanie całej GT, tez sie do tego przymierzam.
Koniczynki tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/pozostale/124550-koniczynki_qv_znow_dostepne_.html
Zwłaszcza jak jadę z żoną
Malowanie z blacharką 5500, ale to przy malowaniu na ten sam kolor. Ogólnie jak dobrze poszukasz to teoretycznie powinieneś zamknąć się w 3300zł (300zł element, a gt ma ich chyba 11)
Co z tym podświetleniem? Ogarnąłeś to? I gdzieś czytałem, że to podświetlenie nie jest czerwone - jak to jest u Ciebie?Podświetlenie coś się jebie, ale to kwestia kabelkologii, bo raz działa a raz nie
Co to znaczy? Pozamieniać przewody? One są jakoś opisane w kostce do chińskiego radia?Problemy instalacyjne:
Trzeba przepiac przewody z mini ISO żeby działały przyciski na kierze
Czyli radio u Ciebie teraz nie wyłącza się po stacyjce?Stały prąd na Navi osobno żeby pamiętała ustawienia
Jak będę miał chwilę to wrzucę fotki
Co z tym podświetleniem? Ogarnąłeś to? I gdzieś czytałem, że to podświetlenie nie jest czerwone - jak to jest u Ciebie?
Co to znaczy? Pozamieniać przewody? One są jakoś opisane w kostce do chińskiego radia?
Długo nie wchodziłem na forum więc nie wiem czy na coś przyda się moja odpowiedź, ale i tak odpowiem.
Lepiej późno niż wcale - wielkie dzięki za wyczerpującą odpowiedź, i myślę, że info o tej navi jeszcze komuś się kiedyś przyda![]()
Obecnie szukam GT, biorę pod uwagę diesla (i pewnie na nim się skończą poszukiwania), ale cały czas kusi Busso... Twoja sztuka nie do końca mi pasuje (kolor, brak grzanych foteli, i te felgi - haha), ale namieszała mi trochę w głowie... Kusi...https://www.olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-3-2-busso-CID5-IDiejWT.html#7229703c65;promoted
Samochód jest na sprzedaż. Całe info macie w tym temacie. Nie ukrywam niczego. Cena nie jest związana z jakimiś "tajemniczymi" wadami ukrytymi. Wszystko było zawsze wymieniane na bieżąco, aktualnie do wymiany są tylko przednie tarcze. Auto służy mi aktualnie jako 3 i jeżdżę nim raz/dwa razy na miesiąc więc nie widzę dalszego sensu w tym aby stało nieużywane. Zależy mi na szybkiej sprzedaży. Oc do listopada. Przegląd ważny.