145Q
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD M-Jet 2004
bobryt napisał:przód z profilu wygląda jak BMW Z8![]()
Tak. I bardzo mi sie podoba.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bobryt napisał:przód z profilu wygląda jak BMW Z8![]()
wg mnie Mito tylko z innym ( może i lepszym ryjkiem )fiergloo napisał:A co powiecie na to?
Mnie nie przeszkadza podobienstwo pomiedzy poszczegolnymi modelami Alfy. Co wiecej, poczytuje to jako pluscin_ek napisał:zaczynają zalatywać jakąś taką niemiecką stylistyką. Kiedyś każdy model Alfy wyglądał inaczej, zarówno z przody jak i z boku. Teraz zaczynają się do siebie upodabniać. Czyżby brakowało im już pomysłów? Oby 149 powtórzyła sukces 147
rafter napisał:Czyli jednak nie w tym roku ????http://online.wsj.com/article/BT-CO-20090122-710713.html
Rozmawiałem dzisiaj z ludzmi z FAP i twierdzą że artykuł w ,,Wall Street Journal'' na temat przesunięcia premiery 149 na 2010 rok jest kaczką dziennikarską. Auto ma mieć premierę w końcu lata lub na początku jesieni 2009 :lol:pafka napisał:Jest jednak jakaś nadzieja?
www.samar.pl