[Giulietta] Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

• Autor wątku Autor wątku Emenems
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak będzie ładniejsza od Mito to będzie już jakiś postęp

Na pierwszy rzut oka zdecydowanie ladniejsza od MiTo.
Kiedy nowy model ma pojawic sie na rynku?
Pozdrawiam.
- Rafal

zaczynają zalatywać jakąś taką niemiecką stylistyką. Kiedyś każdy model Alfy wyglądał inaczej, zarówno z przody jak i z boku. Teraz zaczynają się do siebie upodabniać. Czyżby brakowało im już pomysłów? Oby 149 powtórzyła sukces 147

cin_ek napisał:
zaczynają zalatywać jakąś taką niemiecką stylistyką. Kiedyś każdy model Alfy wyglądał inaczej, zarówno z przody jak i z boku. Teraz zaczynają się do siebie upodabniać. Czyżby brakowało im już pomysłów? Oby 149 powtórzyła sukces 147
Mnie nie przeszkadza podobienstwo pomiedzy poszczegolnymi modelami Alfy. Co wiecej, poczytuje to jako plus :) Wspolne cechy charakteru wyznaczaja kierunek w ktorym podaza producent oraz swiadcza o tym, ze marka ma cel do ktorego dazy, a nie poszukuje swojej orientacji.
Pozdrawiam.
- Rafal

Tak właśnie powinna wyglądać nowa 149 jak pokazał fiergloo piękna rasowa Alfa. W wersji z ukrytymi klamkami wygląda znacznie lepiej.

Czyli już wiemy jaka będzie 149-tka, teraz czekamy na topową odmianę GTA :wink: , aha...ciekawe co zapakują pod maskę klasyczną włoską V6 czy z magazynu GM?

Przez kryzy się przesuwa, ciekawe czy Giulia wyjdzie planowo w 2011, czy rok później.

Żeby już nowego wątku nie robić, ale o 149 też tu jest: Artykuł
Taki trochę strzał w kolano, 149 i jej główny konkurent-seria 1 jako to samo auto? Co za tym idzie, tylni napęd dla małej alfy czy przedni dla małego BMW?

pafka napisał:
Jest jednak jakaś nadzieja?
www.samar.pl
Rozmawiałem dzisiaj z ludzmi z FAP i twierdzą że artykuł w ,,Wall Street Journal'' na temat przesunięcia premiery 149 na 2010 rok jest kaczką dziennikarską. Auto ma mieć premierę w końcu lata lub na początku jesieni 2009 :lol:

W to ,,przypadkiem'' to nie chce mi się wierzyć:D. Ja osobiście cieszę się że mimo kryzysu jednak idą do przodu i niebawem ją zobaczymy oraz to że chyba wracają nazwy do Alf zamiast zimnych cyferek.Mają stuletnią tradycję więc niech z niej czerpią całymi garściami.Pzdr.

Błagam niech nie idą w stronę MiTo:( Nie te żabie oczka...Błagam...

Amortyzatory
Powrót