C
cin_ek
Guest
popraw link bo nie działa do twojego newsa. na osmmarze chodziło mi o całkiem inny filmik i myślałem że ten chciałeś pokazać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hasełko fajne....Release Your Alfa Ego... to im się udałoBrawo chłopaki Marchionne
) Tylko czemu tak czesto w tym spocie pokazują koła
))?
Ciężko powiedzieć, ale wzór felg niezły.
A klimat spotu nie przypomina Wam horroru?Coś jakby Jigsaw mówił, że wrócił
Nawet przednie światła nie wyglądają już w nim muminkowato...
---------- Post dodany o godzinie 05:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 04:41 ----------
Są nowe spy shoty: Zdjęcia szpiegowskie Alfa Romeo Giulietta
Porównywałem z poprzednimi zdjęciami - całkiem inne kąty robienia zdjęć - czyli chyba są autentyczne.
Mi się właśnie dlatego podoba. Dodatkowo chyba trochę przypomina te z lat 50-tych i 60-tych:mnie się ta deska rozdzielcza nie podoba. Jest do bólu prymitywna.
W październiku było już info od oficjeli: http://www.alfanews.pl/2009/10/30/oficjalna-specyfikacja-alfa-romeo-milano/Może ktoś z Was (np.Tuti) wie cos więcej od tego redaktora.
Może zrobią w Giulietcie podobnie jak w A5 ,mam niektóre blachy wykonane z alu a niektóre tradycyjnieW październiku było już info od oficjeli: http://www.alfanews.pl/2009/10/30/oficjalna-specyfikacja-alfa-romeo-milano/
Najbardziej bym się zastanawiał nad wagą. Na AlfaGiulietta.com piszą o aluminium i tej super stali, ale ciekawe co to znaczy "przeważająca większość"?
Blachy karoserii? Czy struktura wewnętrzna (nie wiem jak się to fachowo nazywa), albo rama? Może uda się zamazać ten gnijąc stereotyp lat 80-tychMoże zrobią w Giulietcie podobnie jak w A5 ,mam niektóre blachy wykonane z alu a niektóre tradycyjnie
Tak blachy , A8 jest całe alu a w biedniejszym bracie A5 np. przednie błotniki , wewnątrz napewno też wiele elementów ( jak zawieszenie) zrobiono z tego metalu .Wszyscy producenci walczą teraz z masą pojazdów ,które niebezpiecznie tyjąBlachy karoserii? Czy struktura wewnętrzna (nie wiem jak się to fachowo nazywa), albo rama? Może uda się zamazać ten gnijąc stereotyp lat 80-tych![]()