Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
światłami, scudetto wrzynającym się w zderzak, klamkami w słupkach, zegarami w tubach, opływową linią.
Teraz to brzydkie może nie jest, ale szału nie ma. Postaw 145 obok Golfa II albo Golfa III, a Giuliette obok najnowszego Golfa.
Chłopie czy Ty aby nie przesadzasz?Ja kupiłem Alfę ze zdrowego rozsądku Argumenty??
Jakość, prowadzenie, ekonomiczność,
Obecnie technologia Fiata. To taki sam prestiż jak jeździć Audi A3 i mówić, że to klasa sama w sobie, zapominając o tym, że to VW (auto dla ludu) z inną karoserią.Jakość, prowadzenie, ekonomiczność, itp. itd. wygląd tak naprawdę zszedł na dalszy plan!! Nie zapominajcie koledzy Alfisti , że Alfa to nie tylko wygląd ale też jakość, technologia, i prestiż z najwyższej półki.
Bo po cholerę wam awaryjna, kiepska jakościowo, nieekonomiczna i niezbyt ładna Alfa w której zamiast wskaźnika paliwa zamontowany jest licznik spadku wartości który bardzo szybko leci do zera??
Jak kupowałem 145 (której bliżej do prawdziwej Alfy niż Giuliettcie) to miałem to głęboko.Bo po cholerę wam awaryjna, kiepska jakościowo, nieekonomiczna i niezbyt ładna Alfa w której zamiast wskaźnika paliwa zamontowany jest licznik spadku wartości który bardzo szybko leci do zera??
A które to modele masz na myśli?