[Giulietta] Alfa Romeo Giulietta - temat zbiorczy

• Autor wątku Autor wątku Emenems
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
co najmniej kilku moich znajomych odrzuciło Giuliettę właśnie z powodu ciasnoty z tyłu :( ja również
chyba że masz na myśli ilość miejsca na szerokość, wtedy faktycznie jest trochę gorzej niż w 9tce (a przynajmniej tak mi się wydaję, nie chce mi się jednak już iść robić pomiarów)

- - - Updated - - -

nie zmieścisz się ;p
a jednak się zmieściłem, patrz update postu #2919

Weź pod uwagę że 7cm różnicy wzrostu to jakieś 3-4cm różnicy długości nóg, a to jakieś 2cm różnicy długości od bioder do kolan, więc tyle więcej potrzebuję. Jeśli ty miałeś jako tako, to ja miałem na styk, przednie siedzenie powiedzmy przesunąłem o 2cm dalej niż Ty, na tyle zatem przy 2cm dłuższych nogach, miałem 4cm mniej niż Ty, czyli właśnie na styk, bez komfortu - na trasę bym tak się nie wybrał.

Ostatnia edycja:
a jednak się zmieściłem, patrz update postu #2919

to był akurat żart odnośnie twojego wzrostu "187cm", jak sam napisałeś, większość kierowców i pasażerów będzie niższa, więc nie ma problemu...
ale prawdę mówiąc to przez chwilę myślałem że się nie zmieścisz ;D
ale to pewnie dlatego, że ja lubię siedzieć dosyć nisko, także przy okazji takiego ustawienia fotela, oparcie jest bardziej pochylone do tyłu i zabiera więcej miejsca na nogi w drugim rzędzie i optycznie wydawało mi się że nie da rady w akceptowalnym komforcie zająć miejsce z tyłu

to był akurat żart odnośnie twojego wzrostu "187cm", jak sam napisałeś, większość kierowców i pasażerów będzie niższa, więc nie ma problemu...
ale prawdę mówiąc to przez chwilę myślałem że się nie zmieścisz ;D
ale to pewnie dlatego, że ja lubię siedzieć dosyć nisko, także przy okazji takiego ustawienia fotela, oparcie jest bardziej pochylone do tyłu i zabiera więcej miejsca na nogi w drugim rzędzie i optycznie wydawało mi się że nie da rady w akceptowalnym komforcie zająć miejsce z tyłu

Tteż ustawiam fotel nisko. W 159 po lifcie już tak nisko nie da się jak przed liftem niestety - ostatnio miałem okazję przejechać się swoją byłą 9tką (teraz brata), to się naprawdę zdziwiłem bo była zauważalna różnica.

Przód Veloce fajnie się prezentuje, od razu widać że to mocna wersja .

wszystko idzie w złym kierunku klapa bez napisu pod logo wygląda paskudnie

Czcionką napisu jeszcze się tył różni..

pzdr, tadzikpl

E no, w końcu mocna wersja wygląda na mocną wersję. :P Fajny ten zderzak.

Noo super wygląda ten przedni zderzak , auto się zrobiło optycznie bardziej groźne. Dużo lepiej niż ta dotychczasowa czarna dokładka akcesoryjna

ten napis z tyłu i te felgi szczególnie w czerwonym to jakaś porażka

Noo super wygląda ten przedni zderzak , auto się zrobiło optycznie bardziej groźne. Dużo lepiej niż ta dotychczasowa czarna dokładka akcesoryjna

to dalej taki sam zderzak! jak poświęcisz chwiole na malowanie swojego to uzyskasz taki sam efekt

Ten tył to dno. Jak można było wywalić duży napis zrobiony ze smakiem fajnym fontem i zastąpić takim gównem?
Ja się cieszę że mam wersję z 2011 roku. Jak tak dalej pójdą następne lifty to mi zacznie z czasem wartość auta rosnąć ;)

Amortyzatory
Powrót