MrEngineer
Użytkownik
Boje się tylko, że ktoś będzie kręcił nosem przy sprzedaży, że coś było robione. Zobaczymy na wiosnę co tam wymyślę.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja nie będę. Możesz mi sprzedać :sarcastic:Boje się tylko, że ktoś będzie kręcił nosem przy sprzedaży, że coś było robione. Zobaczymy na wiosnę co tam wymyślę.
Kolejny rok minął i muszę przyznać, że to jedne z fajniejszych aut, którym jeździłem. Kompletnie bezawaryjne i przyjemne. Ale brakuje mi strasznie automatycznej skrzyni biegów. Ostatnio parę razy jeździłem samochodami z automatem i faktycznie to duża wygoda. Nie mam budżetu na Gulię albo stelvio ale zastanawiam się, czy nie przyczaić się na giuliettę w automacie. Swoją drogą pękło kolejne około 12 tyś km. Już kupiłem nowe filtry i olej i na dniach jadę wymieniać.
Pytanie do was, czy w Giuliettach występowały różne systemy głośników? Mam podstawowe radio ale gra to wszystko dużo lepiej niż w większości aut z którymi się spotykam. Poprzednio miałem citroena C4 to przy alfie dzwięk był kartonowy. Nie mówiąc już o Tucsonie z 2019r, gdzie też audio jest dużo gorsze niż u mnie.