• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo Alfa Sei

6 nie była zaprojektowana przez pininfarinę, proponuje jeszcze raz przeczytać tekst z ikara przed jego przeredagowaniem. Jako czytelnik muszę powiedzieć ze artykuły na blogu mają moim zdaniem niezbyt dużą wartość merytoryczną, należałoby nad tym popracować.
pzdr

PietereQ napisał:
6 nie była zaprojektowana przez pininfarinę,

Rzeczywiście sie mogłem tutaj walnąć

PietereQ napisał:
proponuje jeszcze raz przeczytać tekst z ikara przed jego przeredagowaniem

tego tekstu wcześniej w ogóle nie czytałem

PietereQ napisał:
Jako czytelnik muszę powiedzieć ze artykuły na blogu mają moim zdaniem niezbyt dużą wartość merytoryczną, należałoby nad tym popracować.

W tej chwili zdecydowanie bardziej zmieniam profil- od merytoryki są strony typu ik@r i fabrycznych producentów

Jakoś nie pasują mi sedany alfy z drugiej połowy lat 70tych. wyglądają z zewnątrz jak fiaty z innymi dziobami i inną deską rozdzielczą. Alfetta wygląda jak 132, ta 6 też jak by miała drzwi wrzucone ze 132. A alfa 90 co prawda juz z początku lat 80tych z wyglądu przypomina argente,
( A czy ktoś z Was widział deske rozdzielczą alfy 90? ) - po stronie pasażera nad schowkiem jest wyjmowana aktówka, stanowiąca integralna całość deski rozdzielczej. niezły bajer. :)

Amortyzatory
Powrót