Alfa Romeo 33 1,7 16v P4 & Alfa Romeo 33 1,4 Imola

• Autor wątku Autor wątku Strzala_1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Strzala_1

Guest
.........

.........

Ostatnia edycja:
ja to bym się nazwał błyskawica a nie strzała majac taki wózek :lol: super auto

Bardzo fajna Alfka :D
Kupowałeś ją z Allegro ? Była taka w tym samym kolorku i z odłączonym wałem :roll:
Wnętrze super, marzą mi się takie fotele ( nawet kolor tapicerki mam taki sam :twisted: ) Ciekawi mnie dla czego sprzedali ją na stalówkach, normalnie powinna mieć alusy 14". :|

SLICZNOTKA :)

Mam pewien sentyment do 33, poniewaz to wlasnie ten model zarazil mnie wirusem w mlodosci. Dokladnie byl to Sportwagon 1,5 Boxer 4x4 czerwony oczywiscie (wlasnosc mojego wujka) w budzie jak ponizej.

Pozdrawiam

GRATULUJE :) zajefajna fura, no i ten napędzik :D:D:D ajj....

Gratulacje,trafiła Ci się super dopieszczona Alfcia :D

Jak dla mnie to prawdziwy rarytas, ten silnik fotele i kolor... coś pięknego :) Brakuje jeszcze alusków ale myśle że prędzej czy później się pojawią :mrgreen:

nic mnie tak nie cieszy jak kolejna czerwona 1.7 16V na forum.
Gratulacje, extra autko ;)

phantom71 napisał:
nic mnie tak nie cieszy jak kolejna czerwona 1.7 16V na forum.

Każda 33 mile widziana, a szczególnie te z serduszkiem 1.7 16V ( tylko nie wiem coś się tak uparł na ten czerwony :mrgreen: ) czarne są ładniejsze :wink:

No ładne cacko, gratuluję :D

Strzala_1 napisał:
ta alfka smigałem i smigam jesio do puki nie zarejestruje swojej P4 a potem mysle oddac dla brata w prezencie na 18 urodziny które ma 30 maja i prawko wlasnie robi mysle ze sie ucieszy:)
AR 33 1,4 imola 1994

Strzała, a nie chcesz mieć drugiego brata, takiego przyrodniego??Ja mam urodziny 28 stycznia :DDD

heja!

Wyglada na bardzo zadbana Niunie!! :)
Gratki - i niech sie dobrze "prowadzi"!!! :)

ta czarnulka też extra. Czy mogę zostaś Twoim bratem ???? :P

Amortyzatory
Powrót