• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 166, to i ja się pochwlę.

Matt21

Nowy
Auto
Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS
Pomyślałem że i ja sie pochwalę, wiec autko 2001 rok, wyposarzenie pełne poza tempomatem i xenonami, silnik 2.4 JTD 140km, obecny przebieg 180tyś. km jak narazie spisuje się wyśmienicie, fotki zaraz po myciu i polerce :mrgreen: Na lewej stronie zderzaka widoczna spora rysa, moja wina przyznaje się :oops: a w drodze spotkało mnie "małe" gradobicie co widać na masce :evil: na wiosne wszystko to zniknie. :>>

Limuzyna jak sie patrzy super i ta skóra mmm robi wrażenie :!: :!: ,konsolo rewelka :!: pięknie zadbana jest sie czym chwalić :mrgreen:

pozdrawiam

Witaj piękna tak jak moja ja mam kxenony ale masz ją pieknie wymytą .a tak wszystko to samo jedynie nie mam mapy Polski do navi tylko Niemiecką mam.Pozdrawiam Piotr :mrgreen:

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo slicznaaaaaaaa....a srodeczek 166 zswlaszcza w skoreczce ....hmmmmmmmmm jeszcze w jasnej...miód

Piekny egzemplarz sam bym taki chcial miec mmm ;D a te skorki ;D 5 ode mnie !!

Miło takie rzeczy poczytać. :P Dbam jak mogę i dobrze jest zauważyć że ktoś to docenia, ręce mi odpadaja od polerowania ale jak sobie na nią popatrze to warto pocierpieć :mrgreen:

super wnętrze , pewnie nie chce sie wysiadać. a jak z apetytem i nie interesuje mnie minimum tylko potrzeby na codzień , bo wyglada na łakomczucha . zastanawiam się nad takim silnikiem w przyszłości .
jeszcze raz pozazdrościć ( w pozytywnym sensie )

kubacik napisał:
super wnętrze , pewnie nie chce sie wysiadać. a jak z apetytem i nie interesuje mnie minimum tylko potrzeby na codzień , bo wyglada na łakomczucha . zastanawiam się nad takim silnikiem w przyszłości .
jeszcze raz pozazdrościć ( w pozytywnym sensie )
Średnio na całym baku nigdy powyżej 8 w zimie i ok 7 w lecie, możecie się nie zgadzać, mi tyle pali. Mam do kupienia takie felgi w cenie ok 700 może 800zł na kpl, co o nich sądzicie?

Gratuluję , mam taką samą ,tyle że 3.0 v6 Jezdzi się wspaniale .Pozdrawiam 8)

Amortyzatory
Powrót