Alfa Romeo 166 ODISSEA - B-ski

b-ski

Nowy
Auto
Bella 166 2,4jtd Millenium
Witam wszystkich.
W połowie lipca już będzie rok jak jestem z wami a jeszcze nie miałem okazji się pochwalić swoją bellą, więc po ubiegło weekendowych, drobnych modyfikacjach postanowiłem pstryknąć kilka(naście) fotek i wrzucić je do nas na forum. No więc przejdźmy do sedna. Samochodzik to Alfa Romeo 166 z końca 2000r. pierwsza rejestracja w styczniu 2001r. z silnikiem 2.4jtd 140km o kolorze BLU ODISSEA, auto zostało sprowadzone z Belgii we wrześniu ub.r, w Polsce jestem jego pierwszym właścicielem. Co do wyposażenia to na pokładzie znajduje się m.in. skórzana tapicerka, system DSP, navi, telefon, fotochromatyczne lusterko, tempomat, ponadto samochód po ostatnich pracach został obniżony o 30mm i zostały zamontowane 18sto calowe felgi ALFA ROMEO SPEEDLINE. W planach jest jeszcze chiptuning, upgrade systemu audio oraz dołożenie video.

A teraz kilka fotek:

1. Tuż po zakupie:
71.jpg

2. Aktualny wygląd:
72.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg

79.jpg

91428b2dcf4c3f8bmed.jpg

2a193e22f7e0f239med.jpg

66f69062ca738acbmed.jpg

c076f566aa0d01a4med.jpg

Pozdrawiam...

Ostatnia edycja:
Dobrze dobrane felgi wg mnie. Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Fajna :) jeszcze wrzuć fotkę ze wnętrza auto i będzie gicior :cool:

Bardzo możliwe:D Ja jakieś 2tyg. temu mijałem czarną 156 sw po FL jak skręcała z sienkiewicza w słowackiego w stronę rynku, i tak się właśnie zastanawiałem czy to ty czy nie ty....:]

Fajniutka...na taka pewnie wkrótce zapoluję:) Ale 18stki na Polskie dziury, krawęzniki i studzienki to pewnie męczarnia?

Ja mysle nad 17kami ale i to chyba za mało opony jak na Polish roads;)

Pzdr

śliczna :)
zawsze jak widze jasną skórę to sobie obiecuje, że następna też będzie miała... ;)

a zaciski sam malowałeś?

pozdr,
~tomaz

piękna!!!
166 sprzed liftu to moje marzenie!!! mojej dziewczynie się nie podoba przód, a ja mogłbym patrzeć godzinami w te oczka:D

gratuluję pieknej alfy, niech Ci służy;)

Amortyzatory
Powrót