Lesny91
Nowy
Witam Wszystkich !! Chcial bym sie pochwalilc swoja Alficzka rok 2008. Zakupiona 7 miesiecy temu. Sprowadzona z Belgi z przebiegiem 145 tys. Niby oryginalny chociaz wiadomo jak to jest poniewaz brak ksiazki serwisowej wiec mozna sie tylko domyslac. Jednak na stan zewnetrzny jak i srodek przebieg wyglada na utentyczny. Czerwona skora itp. Plany na nastepne miesiace:
- Nakladki chromowe na lusterka
-Moze zmiana felg gdzyz te troche mi nie odpowiadaja. Mialem Oryginalne 19 wersja TI lecz sprzedalem za 3.5 tys poniewaz mi sie nie podobaly, lecz na dzien dzisiejszy wrocil bym do nich
- Zrobienie chiptuningu, prawdopodobnie wraz z wymiana intercoolera i dolotem( 120km to troche za malo na taka bude
)
- Prawdopodobnie sprezyny obnizajace lecz to jeszcze nie pewne gdyz jezdze zwlaszcza po autostradzie i potrzebuje wygody
- Oklejenie kokpitu na kolor czarny badz carbonowy
Mam nadzieje ze wszystko uda mi sie zrobic zgodnie z planami
Pozdawiam!!
- Nakladki chromowe na lusterka
-Moze zmiana felg gdzyz te troche mi nie odpowiadaja. Mialem Oryginalne 19 wersja TI lecz sprzedalem za 3.5 tys poniewaz mi sie nie podobaly, lecz na dzien dzisiejszy wrocil bym do nich
- Zrobienie chiptuningu, prawdopodobnie wraz z wymiana intercoolera i dolotem( 120km to troche za malo na taka bude
- Prawdopodobnie sprezyny obnizajace lecz to jeszcze nie pewne gdyz jezdze zwlaszcza po autostradzie i potrzebuje wygody
- Oklejenie kokpitu na kolor czarny badz carbonowy
Mam nadzieje ze wszystko uda mi sie zrobic zgodnie z planami
Pozdawiam!!
Załączniki
Ostatnia edycja: