• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 156 SW 2.0 TS [by Kosiar]

• Autor wątku Autor wątku Kosiar
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kosiar

Guest
Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark

przez okres jej posiadania zmieniłem
*czarne szyby (oprócz przednich bocznych i czołowej)
*całkowicie zmieniony system audio
*xenony
*listwy na zderzakach przemalowane w kolorze nadwozia
*zaciski hamulcowe w kolorze czerwonym
*boczne kierunki w stylu "clear look"
*na obecny letni sezon 2008 będą nowe felgi prawdopodobnie 17 lub 16 (tu jeszcze na zimowych felgach i oponach

SW bardzo mi sie podoba :twisted: Szczerze mowiac nie umial bym sie zdecydowac czy kupic piekne SW czy pieknego sedana ;//

mi sie jakoś bardziej sw widziało no i postawiłem na swoim :mrgreen:

No Kosiar - nareszcie :) Teraz już wiem czym śmigasz. Chociaż podświadomość zawsze mówiła mi, że jest to srebrna 156 sedan (czemu? - nie mam pojęcia...)
Alfa super.
Pozdrawiam.
- Rafał
P.S. a ramki alfaholików masz?? ;>

ehhh sliczna jest :) fajne felgi sa do kupienia w bazarze, takie jak ja mam tylko 17', sam na nie choruje :) a w sw bedą wyglądać rewelacyjnie.

Pięknie się prezentuje, szczególnie o zmierzchu ze światełkami...
Muszę zorganizować do swojej 155-ki halo
Do spotkania na trasie!!
Pozdrawiam.

Ładniejszego kombi nie da sie kupic :mrgreen: ,drobne zmiany dodaja jej smaczku ,jeszcze jak dojda te 17' :twisted: to bedzie ogien bo tego troszke brakuje

pozdroKosiar,

piękna jest:) też mnie kusiło na sw ale nie mogłem znaleźć jak szukałem swojej :) do zobaczenia na drodze 8) 8) 8)

fajnie słyszeć miłe opinie na temat swojego samochodu , dzięki :wink:

SW to naprawde rewelka,juz myslalem zeby swoja sprzedac i zakupic sw wlasnie,ale na dzien dzisiejszy zaduzy naklad poszedl na alfetke,wiec narazie bede zmuszony zostac przy niej,ale twoja jest naprawde sliczna,gratuluje wyboru. :D

witam
ładana sztuka , dopieszczona. kiedy ja znajdę swoją SW :roll: ?
pozdro

Bardzo ładnie wyszykowane autko...

Kumpel który jeździ..Skoda FAbią :lol: twoerdzi że AR 156 SW nie jest uzyteczna, ze bagaznik mały że wysoki próg załadunku ze wąskie drzwi tylne hehe...juz nie mam na niego siły i skoczyłem tłumaczyć :wink:

SW to najładniejszy według mnie kombiak na rynku...

Super !

Amortyzatory
Powrót