Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chodzi o kraj pochodzenia to akurat jest z Belgii, ale fakt, od 2009 jest w kraju w moich rękach.3mam kciuki, cieszy fakt że nasze krajowe
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
sporo lat w jednych rekachkolor miales fajny bo oryginalny malo jest takich
![]()
Co do koloru to przeszła mi myśl o zmianie, ale chyba pozostanę przy tym, ale tylko nieznacznie zmienię jego recepturę. Miałem na testy 100ml mojej bazy z zmienioną czerwoną perłą składową na czerwony xirallic i jest ładniej, minimalnie bardziej się "iskrzy", zrobię jeszcze kilka prób takich zamian, ale na pewno już zostanę przy tym odcieniu tylko jeszcze bardziej oryginalnym[emoji6]Kolor rzadko spotykany, mnie się bardzo podoba.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Chodziło mi bardziej o to że nasz krajowy kolejny "projekt" bo ostatnio to same zagraniczne![]()
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
A no temu że ciągle w necie widać porobione Alfy ale nie są one z Polski.czemu zagraniczne ?
szkoda mi tylko tego dyfuzora z tylujakos mi on nie lezy za to bym tu widział pakiet gta by ładnie intercooler sie schował tak jak u mnie ja poszedlem w styl ze nic nie widac icka
Zobaczę jak będzie dyfuzor wyglądał razem z wydechem i z resztą, się okaże co będzie dalej. Pakietu GTA nie chcę, za mało customowy po pierwsze, a po drugie to nie jest GTA i nie chce do niej upodabniać, no i oprócz przedniego zderzaka nie podobają mi się te dokładki.czemu zagraniczne ?
szkoda mi tylko tego dyfuzora z tylujakos mi on nie lezy za to bym tu widział pakiet gta by ładnie intercooler sie schował tak jak u mnie ja poszedlem w styl ze nic nie widac icka
Sam dłubałem, kupiłem uszkodzony zderzak z Abartha 500, opalarka w rękę i jazda[emoji28] Sam będę lakierował całość, tylko będę wynajmował komorę do bazy i klaru, podkład będę kładł w garażu.Dobra decyzja o braku pakietu GTA. Dyfuzor z tyłu mi się podoba. A propos sam go dłubałeś? Może do GT byś coś wymodziłSam będziesz malował czy oddajesz?
Dzięki [emoji4] Customowe projekty zawsze bardziej mi się podobały niż te, do których elementy można kupić w sklepie, założyć i gotowe.Szanuje za indywidualne podejście do pracy. Brak pakietu GTA to dobra decyzja , a custom zawsze na duży +. KIBICUJE!
Otóż to! Do tej pory to Alfa była tylko raz u kogoś na regulacji luzu zaworowego i na wymianę płynu hamulcowego, bo po prostu mi się nie chciało, ale i na tym się przejechałem. Od tamtej pory wszystko sam robię przy aucie. Lakiernika też nie potrafiłem znaleźć takiego, który by spełnił moje oczekiwania, dlatego sam będę lakierował, a miałem już możliwość lakierowania kilka razy i wyszło tak, że mi się podobało [emoji6] A z tą siatką co piszesz to miałem do czynienia i faktycznie jakość jest zajebista i jest warta ceny.jasne kazdy ma pomysł swoj na auto tak jak ja mam gta i a np bajtek w sw miał tylny z dyfuzorem a bardziej moj styl sie podoba, wiadomo kazdy woli co innego
najfajniejsze ze sporo robisz sam przy aucie zwlaszcza lakierowanie, bo to trzeba miec sprawna reke i oko, kolor bedzie robił sztosjak bys wybierał siatke do zderzaka polecam ta z abs jest swietna, mialem w poprzedniej zwykla aluminiowa z małym oczkiem i było ok, ale dopiero w obecnej ta z abs to sztos ! Warta swojej ceny bo tania nie jest, ale jest gruba i fajnie daje taki efekt 3d , a zwykla siatka daje efekt płaskiego zderzaka czyli lipa