KarolAR156
Nowy
Witam.
Przedstawiam Wam moją Alfę, którą szukałem już dłuuugi czas. Miała być 147 1.6TS. Wybór padł na 156 2.5 V6
Zakupiona od kolegi Miłosz, z tego co wiem jeszcze wcześniej należała do kolegi tdz77. Tak, tak Alfę wybrało serce. Tym sposobem są dwie 156 w garażu. Auto w idealnej jak dla mnie konfiguracji. Lakier Nero + czarne skóry MOMO, sportpack`owe podświetlenie, telefony. Jak ją zobaczyłem w dziale giełda od razu się zakochałem. Auto zakupione 30.05.2013r z przebiegiem (licznikowym) 290tys km. Podobno przebieg realny jest wiele mniejszy. Zweryfikuje to na zlocie. Do wymiany będzie rozrząd, hamulce z tyłu i chyba narazie tyle. Dopiero poznaje to auto. Bella prawie cały tydzień stoi, ujeżdżana jedynie w weekend. Za dwa tygodnie mamy zlot regionalny więc będzie więcej zdjęć. Jak narazie mam tylko tyle z "małej sesji"
Druga 156 kolegi z forum nick "Sąsiad". Pozdrawiam kolegę Ishan za uwagi dot. V6 
Przedstawiam Wam moją Alfę, którą szukałem już dłuuugi czas. Miała być 147 1.6TS. Wybór padł na 156 2.5 V6