Tak wygląda. Jeździłem dzisiaj nią i musze przyznać, że prowadzi się lepiej niż 156, a miałem 2,4jtd z 1998r a teraz mam 1,9jtdm Q2 z 2005r. Nic nie stuka w zawiasie, przysłuchałem się silnikowi i nie zauważyłem nic wskazującego na problemy, olej jest złoty, pomimo, że był wymieniony 10tys km temu, wkręca sie na obroty ładnie, pracuje cicho itd. Wersja jest bez klimy, za to 4x elektryczne szyby i elektryczny szyberdach, który niestety średnio działa, bo jakiś matołek próbował go na mrozie otwierać i rozszarpał uszczelkę

To jednak szczegół. Nie bita na 100%, jedzie prosto jak trzeba. Wszystkie kontrolki działają oprócz podświetlenia zegarka cyfrowego, kolejny szczegół nie mający wpływu na całość. Kierownica momo skórzana, czyli najlepiej jak się da, bo miałem drewnianą w pierwszej 156 i średnio mi to pasowało

Tapicerka w fenomenalnym stanie, aż się zdziwiłem. Cóż, chyba ją wezmę, bo zawsze mi się jedenpięćpięć podobały, a cena też nie jest wygórowana. Aha, najważniejsze: oryginalny potwierdzony wpisami w książce przebieg to 75tys km

Niedługo popstrykam więcej fotek i je zamieszczę już w odpowiednim dziale.
Wielkie dzięki za porady i jeśli coś Wam się przypomni to dawać tu

Pozdrawiam.