• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 155 prezentuje się fanom marki.

• Autor wątku Autor wątku Wujek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Wujek

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS
Witam!
Uważam, że już pora przedstawić swoje auto, swoje pierwsze auto.
Jest to Alfa Romeo 155 2.0 16V TS sport. Rocznik 1997. Przebieg aktualny 186 000 km. Kolor bianco argento. Oryginalne fabryczne alu felgi Speedline 15''.
Proszę o komentarze, jak się auto prezentuje.
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
75andrew155 nawet Tobie się spodobała? Dzięki wszystkim za uznanie i miłe słowa. Dbam jak mogę, chodź nie jest to łatwe. Ale trudy rekompensuje mi rzadkość występowania tego modelu na naszych drogach:)

Bardzo ładna i zadbana :) Nie kupiłeś jej przypadkiem w Gdańsku jakieś 1.5 roku temu?

Dokładnie tak. A co znasz właściciela lub samochód?

Znam, ale bardziej z widzenia, mieszkam niedaleko. Z tego co wiem miał już chyba 7 Alf, a twoja była jego trzecią 155, równolegle z tą 155 posiadał i posiada nadal czerwoną 156 2.4 JTD.

Znam, ale bardziej z widzenia, mieszkam niedaleko. Z tego co wiem miał już chyba 7 Alf, a twoja była jego trzecią 155, równolegle z tą 155 posiadał i posiada nadal czerwoną 156 2.4 JTD.
No to bardzo dobrze że kupiłeś od człowieka co zna się na tym czym jeżdzi .

wygląda tak jak powinna wyglądać zadbana AR - aż miło popatrzeć :)

niech się dobrze sprawuje

Tak zadbana Alfa to rodzynek. Niestety coraz rzadszy do wyłapania.
Pięknie się prezentuje.
Pozdrawiam.
- Rafał

Napisać to samo co poprzednicy? Nie mam wyboru: bardzo ładna 155

Klasyczny samochód...... i w ciekawym, rzadko spotykanym kolorze, długo bedziesz szukał oryginalnych zaprawek, wiem coś o tym....

Amortyzatory
Powrót