ALFA ROMEO 155 2,0 16V TS 19.XII.1997

• Autor wątku Autor wątku LUKE
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

LUKE

Guest
Witam.Oto moja ślicznotka.Ma sporo porobionych ciekawych rzeczy typy:pełna zabudowa audio-wideo/tv,zabudowa bagażnika(głośnik wpuszczony w miejsce na koło),tylna półka zabudowana 4 głośnikami i do tego zamaskowana,podświetlenie wszystkich 4 chromowanych języczków na zielono (przydatne w nocy)
ver.z salonu pakiet sport (tz.obniżona przez fabrykę aż o 1,5cm),kierownica momo w skórze i drążek biegów,airbag,4 el.szyby,el.i podgrzew.lust.,siedzenia sport.(dla mnie sportowe siedzenia to takie jak miałem w Tipo 2,0 16v-recaro,ale niech będzie im),wydech supersprinta DTM,polakierowane zderzaki i progi,wsp,kier,reg,kier,climatronic,rolety tył podłokietniki przód,tył,spojler tylni,dywaniki robione na zamówienie z logo AR,kultowe alu 15 speedline z oponami letnimi Dunlop sport SP01 205x50x15 po jednym sezonie+Fulda 205x55x15 na zimę.Jestem drugim właścicielem,kupiona w salonie w RP,serwisowana w ASO,kpl.dokumentów,po przeglądze 130 tyś.Garażowana.Niestety sprzedaje ją bo już kupiłem a jakże kolejną AR.Tym razem 156 i też już parę zmian zrobiłem,a dalsze w planie.
PZDR.

155 2,0 16v

i jeszcze trochę zdjęć...
Co garaż to garaż... można dopieścić malutką...nie...?

Będziesz żałował zmiany na 156

Coś w tym jest, bo mam porównanie.
Zwłaszcza jeśli ktoś ceni 155 za bezpośrednie prowadzenie.

Pozdrawiam, d.

ooo brat bliźniak mojej belli :) a raczej siostra bliźniaczka ;)

very nice wygląda.
jakos do tej pory nie widziałem elektrycznych szyb z tyłu w 2.0 :roll:

No faktycznie ten bagażnik w 156 to im się nie udał.156 w środku jest taka "puchata" plus zawieszenie raczej miękkie w porównaniu do 155,bo tamta to twarda suka że hej (wszystko jedno czy TS czy v6, miałem obie) No ale 156 z bagażnikiem 525cm to by deko dziwnie wyglądała...

ladne auto, no i ten tipek u Ciebie, strasznie chorowalem na sedicivalvole swojego czasu.. :)

75andrew155 napisał:
Będziesz żałował zmiany na 156
a propo żałowania to ja nie mogę się do końca przekonać do mojej 164 i chętnie bym powrócił do 155. Jakbym sprzedał moją 164 to bez zastanowienia łyknął bym od Ciebie LUKE tą 155,jest zajebista.
Może ktoś chce moją V6 ?????????????????

U mnie od Fiata Tipo się zaczęło... Miałem wybór albo kupić Vw Golfa 1,8 16V GTI z 87r., Bóg wie ile razy szpachlowanego,jakby nie klepać to wychodzi przystanek,rejestracja wss wieś,wyposażenie to trageda,bo niemiaszek tylko patrzył co by tu zapier...ić aby toto jeszcze jeździło,albo SEDICIVALVOLE z kpl.fabr.ospojlerowania,fajne fele 15'",z czerwonymi całymi tylnimi lampami,zajebiste fotele recaro z wysuwaną częścią podudzia,zajebiste zegary,pełna elektryka,szyberdach el.tylny dachowy spojler i autko z 92r.a to był 96 rok.,to wybrałem.Fajne autko taki wtedy młot na te wszystkie GTI.

Ładna 155. Ja jednak wolę ten model, do 156 nie mogę się przekonać...
ale i z tego się cieszę :mrgreen:

Że tak niesmiało powiem dawno ją sprzedałem (7.IV),długo nie musiałem czekać na kupca.Co najważniejsze poszła w dobre ręce.

Amortyzatory
Powrót