• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 149

• Autor wątku Autor wątku Montreal
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
M

Montreal

Guest
Widział ktoś alfę 149 ??? ja pierwszy raz ją widzę :wink:

to jakby z lancii lybry przeróbka . hm

Nie bardzo podobają mi się przednie reflektory :?

Zgadzam się te światła są okropne Alfa ma przez to dziwny wyraz, jednak bardzo mi się podoba przetłoczenie na masce w kierunku grilla.

Przetłoczenia są cechą charakterystyczną dla Alfy, tak jak scudetto i "baffi" (czyli te wloty powietrza na dole). Dla mnie wygląda to tak - ktoś wziął checklistę tego co w Alfie musi być (czyli te cechy powyżej), a resztę zaprojektował tak od niechcenia - że niby ma być ładnie ale bez fajerwerków.
Mi się nie podoba i mam nadzieję że prawdziwa 149 nie będzie tak wyglądać.

Refletkory do zmiany, muszą mieć agresywniejszy look, a nie oczy zdziwionego karpia!

Licze na to że styliści Alfy popiszą się dużo lepiej.

Te wszystkie wizualizacje, grafików komputerowych, którym znajomość wyłącznie programów graficznych pozwala na wypuszczenie w świat jakiś własnych wizji podpartych jedynie na insynuacjach i poprzednich modelach , nie są wiele warte.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Amortyzatory
Powrót