BlackEvil
Użytkownik
A masz może obudowę filtra powietrza do 1.9 8v?Hej
Trzeba było pisać że potrzebujesz manetek, mam całego nowego pająka ( z tempomatem), który został mi po mojej 147.
Jak coś to dawaj znać na priv.
Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
A masz może obudowę filtra powietrza do 1.9 8v?Hej
Trzeba było pisać że potrzebujesz manetek, mam całego nowego pająka ( z tempomatem), który został mi po mojej 147.
Jak coś to dawaj znać na priv.
Pozdrawiam
Ale zajebiste miałem kiedys takie zajebiste burdel skóry w BMW i szmaty w progach sie nie miesciły polecam kazdemu kto potrzebuje atencji kobietTo dopiero początek co prawda, ale dziękuję.
Z prac w warsztacie, podwozie oczyszczone wstępnie suchym lodem i trwają prace nad progami. Zamówiliśmy pełne reperaturki z Easy-parts.pl
![]()
![]()
A w garażu - dotarły do mnie obszyte rączki i kierownica
![]()
Jak już miałem raczki poskładałem boczki w całość i wygłuszyłem. Z przodu zostają po poprzednim właścicielu głośniki i tweetery focala które zamontowałem pod fabryczną osłonką wcześniej były chamsko wycięte dziury w plastikach i wstawione żeby było widaćwolę jednak wersję ukrytą.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przed montażem boczkow do drzwi będę je jeszcze izolował folią jak fabrycznie żeby ta pianka nie nasiąkała czasem wodą. Zaślepki na śruby w rączkach jeszcze do pomalowania, panele od szyb chyba też przy okazji odmaluje. Przez skórę na rączkach trzeba było każdy lekko podszlifować, żeby ładnie przylegał do boczka (skóry) pewnie brak pianki pod skórą dodatkowo nie pomógłno i wyczyściłem i zaimpregnowałem skóry na gotowo, trzeba jeszcze będzie przejrzeć czy przyciski podgrzewania działają i ewentualnie kupić nowe.
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pod remizą musiałbyć niezły szpan, niech zgadnę ... e46?Ale zajebiste miałem kiedys takie zajebiste burdel skóry w BMW i szmaty w progach sie nie miesciły polecam kazdemu kto potrzebuje atencji kobiet
NaajakPod remizą musiałbyć niezły szpan, niech zgadnę ... e46?
Bmw to bmw, lepiej ujeżdżać niemca niż pchać włoszkeNaajak

Brakowało tam mastyki nie wiem dlaczego... dosłownie na odcinku może 4 cm. Przy okazji znalazłem ciekawy patent na naprawę mechanizmu wycieraczek