PiterR
Nowy
W końcu nadszedł czas, żeby pochwalić się moją bellą
Na forum już trochę jestem ale jakoś nie było okazji żeby zrobić jakąś sesje - w końcu się to udało
foty robione przez...można się domyślić kogo
dzięki stary
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Najbardziej mnie rozbawiła tablica rejestracyjna KWA!![]()
to także, choć pierwsze skojarzenie to słowa kierowcy, którego właśnie wyprzedzasz "K**WA! K**WA! znów ta Alfa"![]()
nadejszła ta chwila że i ja wyrażę swoją opinię![]()
pamiętam kiedy pierwszy raz zobaczyłam na żywo alfę PiterRa... nie mogłam wyjść z podziwu i muszę się przyznać że tylko czekałam aż odejdzie na chwilę by mu jakimś sposobem wymontować foteleniestety tak jej pilnował że się nie udało!! do diaska!!
PiterRzeTy wiesz co ja sądzę na temat Twojej alfy
dlatego pisanie 3 stronnicowego elaboratu nie wydaje się dobrym pomysłem :]
a co do zdjęć... będę nudna jak flaki z olejemmówię to kolejny raz... są zajebiste
![]()
no faktycznie wzruszająceaż się łezka w oku kręci
ja też wiem
ja też wiem![]()
do teraz wspominam tą chwilę i aż muszę jechać w to miejsce...![]()
ps. to jak?? dasz mi te fotele??![]()