• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 147 1.6 T. Spark ;)

PiterR

Nowy
Auto
Była - AR147..
W końcu nadszedł czas, żeby pochwalić się moją bellą ;) Na forum już trochę jestem ale jakoś nie było okazji żeby zrobić jakąś sesje - w końcu się to udało ;) foty robione przez...można się domyślić kogo :D dzięki stary;)

IMG_0683.jpg

IMG_0666.jpg

IMG_0669.jpg

IMG_0675.jpg

IMG_0678.jpg

IMG_0681.jpg

IMG_0672.jpg

IMG_0692.jpg

IMG_0695.jpg

Świetnie zdjęcia.
Nic dodać, nic ująć.
Pozdrawiam.
- Rafał

PiknO !!! :D <zazdrosny> :)

PS. Zauważyłem, że tablica założona tak jak u mnie na początku :D (można ją podsunąć do góry w ramce ;) )

Zdjęcia rzeczywiście zacne :) Najbardziej mnie rozbawiła tablica rejestracyjna KWA! :D No i kolorek lakieru - najlepszy (mam taki sam:P) Piękne auto w pięknych ujęciach :)

to także, choć pierwsze skojarzenie to słowa kierowcy, którego właśnie wyprzedzasz "K**WA! K**WA! znów ta Alfa" :)

nadejszła ta chwila że i ja wyrażę swoją opinię :)
pamiętam kiedy pierwszy raz zobaczyłam na żywo alfę PiterRa... nie mogłam wyjść z podziwu i muszę się przyznać że tylko czekałam aż odejdzie na chwilę by mu jakimś sposobem wymontować fotele :P niestety tak jej pilnował że się nie udało!! do diaska!!
PiterRze :D:D Ty wiesz co ja sądzę na temat Twojej alfy :) dlatego pisanie 3 stronnicowego elaboratu nie wydaje się dobrym pomysłem :]
a co do zdjęć... będę nudna jak flaki z olejem :P mówię to kolejny raz... są zajebiste :)

nadejszła ta chwila że i ja wyrażę swoją opinię :)
pamiętam kiedy pierwszy raz zobaczyłam na żywo alfę PiterRa... nie mogłam wyjść z podziwu i muszę się przyznać że tylko czekałam aż odejdzie na chwilę by mu jakimś sposobem wymontować fotele :P niestety tak jej pilnował że się nie udało!! do diaska!!
PiterRze :D:D Ty wiesz co ja sądzę na temat Twojej alfy :) dlatego pisanie 3 stronnicowego elaboratu nie wydaje się dobrym pomysłem :]
a co do zdjęć... będę nudna jak flaki z olejem :P mówię to kolejny raz... są zajebiste :)

dziękuję AniuFka :D ja też pamiętam tą wielką chwilę :D i najpierw jak mrugnęliśmy sobie światłami mijając się gdzieś w piekarach ;) aż się łezka w oku kręci :D

"prawie" tak samo elegancka jak moja:D:D hehe. a co do fotek to mogę tylko zazdrościć:mad: aha... FOCH!:D

super....ps jakim aparatem robiłes zdjęcia? Poddane obróbce czy ustawienia manualne?

Amortyzatory
Powrót