T
Thomas1
Guest
Witam. Chciałbym przedstawić moją Alfę. Jest to wersja quadrifoglio verde z 2 litrowym 16 zaworowym twin sparkiem. Autko pochodzi z 1997 roku i ma przejechane 194 tys. kilometrów. Wyposażenie to elektryczne szyby, klimatyzacja, 2 poduszki powietrzne, soczewkowe lampy i to chyba tyle z najważniejszych. Jak widać na załączonych zdjęciach Alfa jest całkiem seryjna. Jak narazie marzy mi się twardsze zawieszenie i mocniejsze hamulce, ale to może na wiosnę. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny to zdecydowanie nie jestem entuzjastą tuningu optycznego i jedyne zmiany pod tym kątem nad którymi się zastanawiam to 16 calowe felgi na lato (jeśli uda mi sie znaleźć to najchętniej zender le mans takie jak występowały w wersji limited 500 a jeśli nie to może oz superturizmo) i białe kierunkowskazy boczne. Te jaskrawe pomarańczki kompletnie mi nie pasują do całości
Ale to dopiero po nowym roku. Przez zime chciałbym zająć się wnętrzem. Nie chce montować żadnych zbędnych gadżetów, gałek w kształcie czaszki i dyskotekowych podświetleń. Jedyne co chce osiągnąć to doprowadzenie wnętrza do stanu fabrycznego. W najbliższym czasie postaram się dodać zdjęcia ze środka.
Oglądajcie i oceniajcie
Pozdrawiam!
Oglądajcie i oceniajcie