• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 145 -> Milano_155

Milano_155

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2.5 V6
Wczoraj kupilem, zdjecia dodam pozniej, bo chwilowo nie mam jak :wink:

Alfa Romeo 145, TD
- rok produkcji 1998
- kolor granatowy
- pojemnosc 1929 ccm
- moc 66/90 KW/KM
- przebieg 160 tys.

Wyposazenie:
- ABS
- elektryczne szyby i lusterka
- klimatyzacja automatyczna
- swiatla przeciwmgielne
- 6 glosnikow ( radia chwilowo brak :| )

Zalet i wad jeszcze nie doswiadczylem, poza jednym wyjatkiem, maly przswit u pierwszego dnia zerwalem zderzak na krawezniku :?

Kilka pytan do innych posiadaczy "klekota" :wink:
- Jaki olej :?:
- Jakie świece :?:

Pierwsza fotka, z pierwszego dnia, zaraz po przyjezdzie pod dom :wink:

1. Olej - CASTROL MAGNATEC DIESEL 10W40 (półsyntetyk). Wymian sumiennie pilnuje co 10 tys. Sprawa nie tania bo 5 litrow mnie kosztuje ok. 150 zł ale olej to olej ;)

2. Świece - nie wiem :D bo jeszcze nie zmienialem.

Wady: troszke glosno w srodku, wiec radyjjjo by Ci sie przydalo :P ale swist turbinki przyjemny ;)

Amortyzatory
Powrót