• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo 145 1.4 T.SPARK by Tiga /nowe alufelgi/

• Autor wątku Autor wątku Tiga
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

Tiga

Guest
Korzystając z pieknej pogody jaka ostatnio u nas gości postanowiłem zrobić sesje swojej włoszce na nowych alufelgach. Tym razem industrialne otoczenie. Oto co z tego wyszło :wink:

8)

Pięknie wyszło, te aluski super pasują do modelu po II FL. Zauważyłem że nie tylko samochód masz ładny a radyjko też ;)

Fajne zdjęcia gratulacje
ja jak będę miał czas też sie wybieram na sesje zdjęciowe pozdrawiam <hello>

Piekne autko...Świetne fotki... Widać wiosna służy Alfie :mrgreen:

Ja też swojej planuje pstryknąć kilka fotek ale nie mam pomysłu na tło...

Wpadne do Szamotuł...w końcu niedaleko :D Masz tam jakies fajne tereny pod sesję? :twisted:

TIGA odwiedzasz czasem Auchan w Swadzimiu? bo wydawalo mi sie że widziałem tam twoją bestie?? na żywo - cooool!!!

Pięknie się prezętuje, w piątek obejrzę ją na żywo :twisted:
Tiga 5 dla Ciebie, a raczej dla Twojej Belli :wink:

Masterpolo napisał:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5174780

Ja własnie rozważam zakup takiej ślicznotki dla mojej Pani...
Tez zachorowała na wirus Alfa, po zlocie Ikara w weekend majowy i chce AR 145 z takim właśnie silniczkiem :twisted:

Więc zapewne taka pieknośc stanie obok mojej 156 już we wrzesniu :twisted:

Piękne są 145tki...piekne 8)

Amortyzatory
Powrót