Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
jakoś mi się w oczy rzucił temat lamp, lampy są oryginalne bez czarnych ramek w tym samochodzie kod LV0, widać też
dokładną datę produkcji a nie tylko sprzedaży/startu gwarancji :
żeby była czarna ramka samochód musi mieć któryś z kodów LV12 / LV13 / LV22 / LV24 :
...nie zmieniasz lusterek na te mniejsze? miałbyś metalizowane nakładki
...nie zmieniasz lusterek na te mniejsze? miałbyś metalizowane nakładki [/QUOTE]
Nie, raczej nie zmieniam. Jakoś te większe chyba bardziej mi sie podobają a i widoczność bez porówniania
- - - Updated - - -
Coś dawno mnie tu nie było a minął już rok od zakupu autka więc małe podsumowanie.
Ogólnie jestem mega zadowolony i do dziś japa się cieszy Jeśli chodzi o naprawy to regeneracji została poddana turbina oraz dwa wtryski. Poza tym żadnych najmniejszych awarii i usterek
W planach cały czas wywalenie klap wirowych za które jakoś nie mogę się zabrać...
Na koniec wrzucam fotkę z wczorajszego wirusowania
Nie chciałem zakładać nowego tematu więc napisze tu. Ogólnie podziały się jakieś cuda. w Piątek byłem coś zapytać u swojego mechanika i z racji że miał chwile czasu to podpiął mi Alfę do kompa. W kompie przesunął mi inspekcje serwisowa o równo 10k km do od aktualnego stanu licznika. Jadąc w niedziele patrze na stan licznika a tam licznik przekręcony o równo 10k km do przodu i zamiast 174... mam 184... Nie wiem czy pojawiło się to odrazu jak wyjechałem od mechanika po przesunięciu tej inspekcji bo się nie spodziewałem takiej sytuacji i nawet nie zerknąłem Czy spotkał sęi ktoś z takim czymś ?
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.