[GT] Alfa GT Blackline 1.9 JTD

Ahaaa:D sorki ale widze blachy ebe to myslem ze po okolicy krazysz:)

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka

Śliczna GTka. Nie słuchaj żadnych pierdół o obniżaniu auta i ciesz się Alfą:) 2010 mają genialne te lusterka.

jakoś mi się w oczy rzucił temat lamp, lampy są oryginalne bez czarnych ramek w tym samochodzie kod LV0, widać też
dokładną datę produkcji a nie tylko sprzedaży/startu gwarancji :

aaaaaa.jpg

żeby była czarna ramka samochód musi mieć któryś z kodów LV12 / LV13 / LV22 / LV24 :

2 reflektor ksenonowy.jpg

...nie zmieniasz lusterek na te mniejsze? miałbyś metalizowane nakładki ;)

...nie zmieniasz lusterek na te mniejsze? miałbyś metalizowane nakładki ;)[/QUOTE]

Nie, raczej nie zmieniam. Jakoś te większe chyba bardziej mi sie podobają a i widoczność bez porówniania ;)

- - - Updated - - -

Coś dawno mnie tu nie było a minął już rok od zakupu autka więc małe podsumowanie.
Ogólnie jestem mega zadowolony i do dziś japa się cieszy :) Jeśli chodzi o naprawy to regeneracji została poddana turbina oraz dwa wtryski. Poza tym żadnych najmniejszych awarii i usterek :)
W planach cały czas wywalenie klap wirowych za które jakoś nie mogę się zabrać...
Na koniec wrzucam fotkę z wczorajszego wirusowania :)

IMG_20160407_160134.jpg

Załączniki

• IMG_20160407_160134.jpg
    IMG_20160407_160134.jpg
    50.7 KB · Wyświetleń: 0
Auto robi wrażenie. Wszystko zgrane w najlepszym guście. No i porobiłeś co trzeba, reszta wyjdzie w praniu;).

... He he... Tylko straszę... To w końcu GT, o której jeszcze nigdy złego słowa nie słyszałem :).

Nie chciałem zakładać nowego tematu więc napisze tu. Ogólnie podziały się jakieś cuda. w Piątek byłem coś zapytać u swojego mechanika i z racji że miał chwile czasu to podpiął mi Alfę do kompa. W kompie przesunął mi inspekcje serwisowa o równo 10k km do od aktualnego stanu licznika. Jadąc w niedziele patrze na stan licznika a tam licznik przekręcony o równo 10k km do przodu i zamiast 174... mam 184... Nie wiem czy pojawiło się to odrazu jak wyjechałem od mechanika po przesunięciu tej inspekcji bo się nie spodziewałem takiej sytuacji i nawet nie zerknąłem :D Czy spotkał sęi ktoś z takim czymś ?

Tępy mechanik i tyle.

Napisane z komóreczki!

Amortyzatory
Powrót