Johny GT
Nowy
Witajcie wszyscy. W końcu znalazłem czas na zrobienie paru zdjęć i z miłą chęcią pochwalę się moją Alfą.
Jak już wiadomo GT z 2004r w wersji Distinctive, 1,9 JTDm, po kupnie wymieniłem trochę rzeczy, mianowicie:
- kompletny rozrząd
- nowy akumulator 77Ah
- olej z filtrem
- filtr powietrza
- tarcze klocki przód
- opony letnie
Korciło mnie na klubowe ramki pod rejestrację, ale jak widać na zamieszczonych zdjęciach mam coś 'własnego', na zdjęciach nie do końca widać, ale jest tam napisane 'I ♥ MY ALFA ROMEO'
W planach mam wymianę logo, stare jak widać jest już mocno zmęczone
No i zamówiłem koniczynki, ale niestety nie dotarły do mnie na czas i nie ma ich na zdjęciach.
Na wiosnę planuję wymienić tarcze wraz z klockami z tyłu.
A w takich dalszych planach mam usunięcie DPF'a i zaślepienie EGR
W moim pierwszym temacie pytałem o nazwę i kod lakieru, bo nie mogłem nigdzie znaleźć... Strzeliłem tzw facepalma gdy przy sprzątaniu bagażnika znalazłem naklejkę na klapie
oczywiście kolor to Grigio Luce di Amalfi.
Pozdrawiam serdecznie z Zielonej Góry
tak tak, wiem.. mam wciśnięty parktronic..
Jak już wiadomo GT z 2004r w wersji Distinctive, 1,9 JTDm, po kupnie wymieniłem trochę rzeczy, mianowicie:
- kompletny rozrząd
- nowy akumulator 77Ah
- olej z filtrem
- filtr powietrza
- tarcze klocki przód
- opony letnie
Korciło mnie na klubowe ramki pod rejestrację, ale jak widać na zamieszczonych zdjęciach mam coś 'własnego', na zdjęciach nie do końca widać, ale jest tam napisane 'I ♥ MY ALFA ROMEO'
W planach mam wymianę logo, stare jak widać jest już mocno zmęczone
No i zamówiłem koniczynki, ale niestety nie dotarły do mnie na czas i nie ma ich na zdjęciach.
Na wiosnę planuję wymienić tarcze wraz z klockami z tyłu.
A w takich dalszych planach mam usunięcie DPF'a i zaślepienie EGR
W moim pierwszym temacie pytałem o nazwę i kod lakieru, bo nie mogłem nigdzie znaleźć... Strzeliłem tzw facepalma gdy przy sprzątaniu bagażnika znalazłem naklejkę na klapie
oczywiście kolor to Grigio Luce di Amalfi.
Pozdrawiam serdecznie z Zielonej Góry
tak tak, wiem.. mam wciśnięty parktronic..